Porszívózzon áramellátás nélkül is egyszerűen!

2017 okt 2. | Technológia

Takarítási teendőket lát el, vagy az Ön feladata beosztottai rendelkezésére bocsátani az ehhez szükséges eszközöket? Sok esetben nehézségei adódnak az olyan területek alapos tisztításával, ahol nincs közvetlen áramellátás? Az ipari porszívók választékában már találkozhat akkumulátoros készülékekkel is, melyekkel tökéletesen elvégezheti teendőit áram nélkül is.

Otthonunkban, munkahelyeinken, közintézményekben és más területeken is nélkülözhetetlen a rendszeres takarítás, hiszen csak így tudjuk fenntartani a tiszta környezetet, ami elengedhetetlen az egészséges életmódhoz. Különféle eszközök hosszú sora áll rendelkezésünkre, melyekből az adott területnek megfelelő kellékeket választhatjuk ki tisztítási munkálataink során. A különböző kikapcsolódási lehetőséget nyújtó épületek, mint például a mozik, a színházak, valamint a lépcsőházak, és az utasokat szállító közlekedési eszközök esetében a legtöbbször nem tudjuk árammal ellátni takarítóeszközeinket. Ilyenkor egyéb megoldásokat keresve nem biztos, hogy alapos munkát sikerül végeznünk. A porszívók körén belül ismert ipari porszívók ma már speciális kivitelezésben is kaphatóak. Könnyen hozzájuthatunk akkumulátorral működő porszívóhoz, amellyel egyszerűen láthatjuk el a ránk bízott feladatokat. Fontos, hogy ügyeljünk az ergonomikus használatra, hiszen nem megfelelően kivitelezett kellékek gyakori alkalmazásával nehezíthetünk munkánkon.

Kiváló felszereltségű, egyénre szabottan használható, hatékony és gyors munkavégzést biztosító ipari porszívók és más hasznos eszközök széles kínálatával várjuk a Marrone Kft. munkatársaiként. A tisztítás minden területére megtalálhatja azokat a termékeket, amelyekkel könnyebben és gazdaságosabban végezheti tevékenységét. Ipari porszívóink között találkozhat az akkumulátoros porszívóval is, ami nagy segítségére lehet, ha nem biztosított az áramellátás. Komfortos háti kialakítással, egyénileg beállítható váll- és medenceövvel, jobb- és balkéz használata esetén is kiváló akkumulátoros porszívót kínálunk. Tökéletes készüléke lehet olyan helyeken, ahol a hagyományos porszívó nem fér el. Látogasson el a www.karcher-marrone.hu internetes oldalunkra, és informálódjon mindezekről részletesen!

Végezze egyszerűen a takarítási munkálatokat egyedi kialakítású porszívóval! Bármilyen kérdése merül fel, vagy észrevételét szeretné megosztani velünk, keressen minket bátran a 06-1-244-8815-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a marronekft@gmail.com e-mail címünkre!