Ha szerelme külföldön él, komoly kihívás a kapcsolat ápolása!

2017 okt 2. | Életmód

Sokunk életében áll be komoly változás, amikor egy barátunk, ismerősünk, vagy rokonunk külföldre költözik. Még nehezebb a helyzet, ha a párunk hagyja el az országot hosszabb-rövidebb időre, míg mi valamilyen oknál fogva nem tarthatunk vele. Ilyenkor maradnak az interneten és telefonon folytatott beszélgetések, és a nagyon ritka látogatások, amik hosszú távon nem elegendőek egy kapcsolat rendes működéséhez.

Minden kapcsolat igényli a rendszeres „karbantartást”, a hosszas beszélgetéseket, az apró figyelmességeket és a szeretet, szerelem kimutatását! Ha a partner távol van, ez nem mindig megoldható, és ha igen, az se egyszerű, hiszen a titokban táskába csempészett apróságok, ajándékok és a mindennapos, szerelem kifejezésére szolgáló gesztusok csak szoros közelségben megoldhatóak. Egy kivétel azonban van, ez pedig a virágküldés.

A nemzetközi virágküldő szolgálatok épp az ilyen és ehhez hasonló helyzetekre nyújtanak megoldást, hiszen elég csak megrendelnünk a szolgáltatást, és a címzett akár már másnap megkapja a szál vörös rózsát, a csokrot, vagy valamilyen virágkölteményt, és nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy várjuk a visszajelzést, és örüljünk a szeretett hölgy örömének! Ha szeretnénk szerelmünknek virággal kedveskedni, azt akkor is megtehetjük, ha ő Angliában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Romániában, az USA-ban, Kanadában, vagy akár Ausztráliában él! A világ egyre kisebb, egyre közelebb van minden úti cél, így ma már a nemzetközi virágküldés sem lehetetlen! És abban is biztosak lehetünk, hogy egy igazi nő mindig örül a virágoknak!

Ha Ön is szeretne virágot küldeni a távolban élő szerelmének, rokonának, vagy barátjának, keresse fel a FlorAwesome Kft. weboldalát a www.theflowerbird.com címen, és tájékozódjon a nemzetközi virágküldési lehetőségekről! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne, hívja kollégáinkat a +36-30-933-9570-es és a +36-30-863-2297-es telefonszámon, vagy írjon az info@theflowerbird.com e-mail címre!