Működtessen kiváló vendéglátó szoftvert, és legyen sikeres!

2017 szept 29. | Üzlet

Új vállalkozásba kezd, ami a vendéglátás területén működik majd? Netán elégedetlen a jelenlegi vendéglátó programjával, mert kezelése megnehezíti a munkavégzését? Üzlete sikerének céljából elengedhetetlen, hogy nehézségek nélkül, gördülékenyen alkalmazza vendéglátó szoftverét! Ennek érdekében célszerű konkrétan ilyen megoldást nyújtó szolgáltatóhoz fordulnia segítségért!

A vendéglátás terén munkálkodva rendkívül fontos, hogy napi szinten tisztában legyünk az aktuális készlettel, az elvégzett és teljesítésre váró feladatokkal, valamint a munkakörök betöltése sem elhanyagolható! Pontos képet úgy tudunk kapni a lezajlott, illetve a következő időszakban várható teendőkről, ha mindent rendszeresen rögzítünk. Ennek céljából állnak rendelkezésünkre a különféle vendéglátó programok, amelyek közül igényeinknek teljes mértékben megfelelő változatot szükséges megrendelnünk. Gyorsan és pontosan csak úgy vezethetjük a napi történéseket, ha az adott vendéglátó szoftver hiba nélkül működik!

Egyszerűen kezelhető, rendkívül gyors és pontos vendéglátó szoftverhez juthat hozzá a Stand-Mágus Kft.-nél! Szakembereink olyan módon oldják meg a kivitelezést, hogy vállalkozása működéséhez igazíthatóan, átlátható használattal, rugalmas bővíthetőséggel álljon rendelkezésére a kívánt vendéglátó program! Bárki könnyedén megtanulhatja, és egyszerűen kezelheti az általunk fejlesztett vendéglátó szoftvert. A következő tevékenységek lebonyolításához vehető igénybe:

  • A rendelések felvételéhez, valamint a fizetések kezeléséhez.
  • Az ellenőrzési folyamatok lebonyolításához.
  • A raktárkészlet tökéletes kezeléséhez.
  • A teljes körű vendégnyilvántartáshoz, a törzsvendégek kiemelésével.
  • Többféle technikai eszköz csatlakoztatásához.

Amennyiben fontos a precíz, minél gyorsabb munkavégzés, a tőlünk vásárolható vendéglátó programmal nagyon jól járhat! Tekintse meg a www.vendeglato-szoftver.hu weboldalunkat, és informálódjon részletesen!

Gondoljon a munkafolyamatok hibátlan, gördülékeny rögzítésére, és az átlátható rendszerre is üzlete sikerének érdekében! Használjon általunk fejlesztett, igényeire szabott vendéglátó szoftvert! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-650-1339-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@ettermiprogram.hu e-mail címünkre!