Ilyen a jó könyvelő!

2017 szept 29. | Üzlet

Minden törvényesen és sikeresen működő vállalkozás mögött egy jó könyvelő áll, aki jelentős részt vállal abból a munkából, ami a céget előre viszi. A könyvelő feladatai közé tartozik a számlák és a bizonylatok rögzítése, a tételek ellenőrzése, de adatokat is szolgáltat az illetékes hatóságoknak, éves beszámolót készít, igény szerint bérszámfejtéssel is foglalkozik, és az aktuális törvényi változásokról is tájékoztatást ad, tanáccsal látja el a munkaadóját!

Ezeket a feladatokat egy képzett szakember képes megoldani, a felé támasztott elvárásoknak képes megfelelni, de egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan! Mi különbözteti meg az egyik könyvelőt a másiktól, mitől lesz egy könyvelő, vagy könyvelő iroda az kiemelkedően jó?

A könyvelőnek, ahogyan más alkalmazottaknak is, a munkája során szem előtt kell tartania, hogy együtt kell működnie a munkaadójával. Fontos a kétirányú, egyértelmű kommunikáció, így nem lehetnek félreértések. A jó könyvelő minden változással szemben naprakész, otthonosan mozog a törvények, szabályok világában. Előre gondolkodik, precíz munkát végez, így a változásokat már azelőtt ismeri, hogy értesítenék, a befizetéseket azelőtt elintézi, hogy felszólítás érkezne róla. Megbízható, titoktartást vállal, és azt meg is tartja! Nem csak magasan képzett, de folyamatosan fejlődik is, a technikai újdonságokban is kiismeri magát! Az a könyvelő, akit hosszú távon is érdemes alkalmazni, képes teljes körűen kiszolgálni a munkáltatóját, ha kell, mindenről gondoskodik, ami a munkaköréhez kapcsolódik, a bérszámfejtéstől a társadalombiztosítási adatszolgáltatásig!

Mindezek eredményeképpen a munkáltató nem csak egy törvényesen működő, átlátható cég ügyeit adhatja egy megbízható ember kezébe, de ezzel párhuzamosan időt, pénzt és sok fölösleges feszültséget is megspórolhat.

A Profitkész Kft. honlapján, a www.profitkesz.hu weboldalon egy megbízható könyvelő iroda szolgáltatásait veheti igénybe, illetve tájékozódhat a további lehetőségekről is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-923-10-33-as telefonszámon, vagy az info@profitkesz.hu e-mail címen!