Babaváró partira egyedi ajándék!

2017 szept 29. | Nőknek

Egyre több külföldi szokást veszünk át, ilyen például a Halloween vagy akár a Hálaadás is, de a babaváró buli vagy ’baby shower’ mindenképpen. Az újszülöttet eddig is szokás volt megünnepelni, úgynevezett tejfakasztóval. A tejfakasztón azonban általában férfiak vesznek részt, ahol beszélgetnek és isznak az újszülött és a kismama egészségére.

A nőknek is megvan a maguk módszere a stílusos ünneplésre, a babaváró ünnepség keretein belül. Ennek az összejövetelnek a lényege, hogy a kismama számára ünnepséget szerveznek a barátnők, nőrokonok, ajándékokkal lepik meg, játékos, tematikus feladatok elé állítják. Egy ilyen eseményről nem hiányozhat a dekoráció, a hangulatos kiegészítők sem. Ötletes lehet egy, az összetartozást és a közös alkalmat jelző egyedi póló, amiből minden résztvevőnek jut. Az érkező baba nemével megegyező színekben, rózsaszínben vagy kékben is elképzelhető, tervezhetünk akár gólyával dekorált felsőket is, amiket a pólónyomás technikáját segítségül hívva elkészíttethetünk az alkalomra!

A pólónyomás jól jön akkor is, amikor a hagyományos babavárók fő ajándékát, a pelenkatortát állítjuk össze. A pelenkákból tortaformába rendezett ajándék közepére mindig elbújtatnak egy kis meglepetést is. Ez lehet például egy egyedi babaruha is, amire szitanyomással készült a felirat, illetve a minta. Nem csak a szitanyomás, de a tamponnyomás is segítségünkre lehet, hiszen egy ezzel foglalkozó céggel készíttethetünk apróbb ajándéktárgyakat, feliratos tollat, bögrét, noteszeket, naptárat stb.

A babaváró buliból nem maradhat ki a név kvíz sem, amikor mindenki megtippeli, hogyan fogják hívni a kicsit és természetesen a születés időpontját is találgatják. Az ajándéklista is előkerül, amiről mindenki kiválasztotta már előzőleg, mivel lepi meg a kismamát. Ezek nem kell, hogy csak a babának szóló meglepetések legyenek, sőt, sok helyen kifejezetten a kismama kényelmét és kényeztetését helyezik előtérbe.

A www.stepkft.hu weboldalon minden segítséget megtalál ahhoz, hogy egyedi, kisszériás kiegészítőket készíttessen a babaváróra! Forduljon hozzánk akkor is, ha reklámajándékra, egyedi ajándékra van szüksége!

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén és érdeklődjön a részletekről a 94/345-234 telefonszámon vagy pedig az info@stepkft.hu email címen!