Természetes vonalak: szemöldök tetoválás szálazással

2017 szept 28. | Nőknek

A sminktetoválás és a hozzá kapcsolódó technikák egy ideje jelen vannak a kozmetika területén. Lehetővé teszik, hogy minden nő a saját elképzelései és az aktuális divat szerint kihangsúlyozhassa az előnyös vonásait. Ma már lehetőség van tartós smink elkészíttetésére, dúsíthatjuk a szempilláinkat, feltűnőbbé tehetjük az ajkainkat vagy vastagabbá, hangsúlyosabbá varázsolható bárkinek a szemöldöke.

A szemöldök alakításának többféle technikája létezik, így például készülhet szemöldök tetoválás satírozással vagy szálazással is! A szálazásos technika az egyik legtermészetesebb hatást képes elérni. A titka abban rejlik, hogy a szemöldök szálait szó szerint egyesével rajzolja meg a kozmetikus.

Ahogyan a hajunk minőségét, színét és dússágát sem tudjuk megválasztani, úgy a szemöldöke sem egyforma mindenkinek. Van, akinek karakteres, vastag és sűrű, ezeket könnyebb alakítani, több lehetőség van bennük, és vannak azok, akiknek a szemöldöke kicsit kuszább, kicsit gyérebb, kicsit vékonyabb, kicsit színtelenebb annál, mint amilyet elképzeltek maguknak. Nekik jelent tökéletes megoldást a sminktetoválás, a szemöldök tetoválás szálazással!

Ez a technika azoknak előnyös, akik karakteresebb szemöldököt szeretnének, akik nincsenek megelégedve annak ívével, sűrűségével. Azoknak ajánlott, akik azt szeretnék, hogy a szemöldökük észrevehető legyen, ugyanakkor természetes hatású maradjon. Akiknek már megvan a kívánt szemöldök ív, de nincsenek megelégedve annak dússágával, azoknak szintén jó választás a szemöldök tetoválás szálazással. A legmodernebb 3D szálazásos technikák már lehetővé teszik, hogy a szemöldök színei is minél természetesebbek legyenek, a szálak pedig finomak, egyediek. Az eredeti és a tetovált szálak szinte egybeolvadnak, természetes hatást keltve, korrigálva a hiányokat és megőrizve a kifinomult megjelenést. A szemöldök tetoválás szálazásos technikájának tartóssága 1,5-2 év.

Keresse fel a www.sminktetovalas-miskolc.hu weboldalt, és ismerkedjen meg egy profi szakember szolgáltatásaival! Legyen végre olyan szemöldöke, amilyet mindig is szeretett volna! A részletekről a honlapon, vagy a 06-20-477-9999-es telefonszámon érdeklődhet!