Ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés: az Ön autójával mi a helyzet?

2017 szept 28. | Férfiaknak

Utazás közben szeretjük minden kényelemmel körülvenni magunkat. Különösen egy hosszabb út során jön jól egy tökéletesen felszerelt autó, amivel bárhová eljuthatunk anélkül, hogy kényelmetlen körülmények között kellene utaznunk. Egy klímaberendezés nemcsak a lakásban, de az autóban is szinte nélkülözhetetlen. Különösen rekkenő hőségben, amikor mindenki feszültebb és alacsonyabbá válik az emberek ingerküszöbe, tud hasznos lenni a klíma!

A klíma használat azonban nem csak annyiban merül ki, hogy ki-be kapcsoljuk azt. Ha sokáig biztonságosan szeretnénk használni, fontos időről-időre gondoskodni a klímatisztításról is!  Jó tudni, hogy ha elhanyagoljuk ezt a feladatot, és szennyezett berendezést használunk, azzal a saját és persze az utasaink egészségének ártunk! A páralecsapódás következtében a klímában gombák, baktériumok, penész telepedhetnek meg, amik az utastérbe jutnak a klíma működése közben, onnan pedig a tüdőbe!

A klímatisztítás történhet vegyszeres megoldással, vagy ózonos klímatisztítással is. Az előbbi esetben aktív tisztító habot juttatnak a rendszerbe, ami elvégzi a tisztítást. Ez azonban csak a klímaberendezésre vonatkozik. Ezzel szemben az ózonos klímatisztítás a klímát fertőtleníti, ugyanakkor az egész utasteret is képes megtisztítani a baktériumoktól. Mindenhová eljut, lévén gáz halmazállapotú, így gyakorlatilag 100%-os a siker! Az ózon generátorral történő tisztítással és fertőtlenítéssel így elérhetjük, hogy az autókárpit és a teljes utastér is nemcsak tiszta, de ráadásul szagmentes és higiénikus legyen.

Az ózon nagyon hatékony fertőtlenítő anyag, hatékonyság tekintetében a klórral vetekszik! Előnye még, hogy az ózon magától oxigénné alakul, így nincs szükség további teendőkre az ózonos klímatisztítást követően!

A www.qautohifi.hu weboldalon azonnal igénybe is veheti minőségi szolgáltatásainkat! Hívjon minket, és igényeljen ózonos klímatisztítást, fertőtlenítést! Időpont foglalásért, illetve a részletekkel kapcsolatban hívja a 06-20-932-7326-os telefonszámot, vagy írjon az info@qautohifi.hu e-mail címre!