Ajándékötlet: lovasbérletet mindenkinek!

2017 szept 28. | Szórakozás

A lovak fenséges, gyönyörű és titokzatos állatok. Sokan dédelgetnek olyan álmokat, hogy több időt töltenek a társaságukban. Lovagolni nem mindenkinek van lehetősége, hiszen ez a sport leginkább pénz és szervezés kérdése. Azonban egy kis ajándékkal örömet szerezhetünk azoknak a lókedvelő ismerőseinknek, akiknek minden vágya, hogy megtanuljanak lovagolni!

A Sólyomszem Lovarda szolgáltatásai között lovas oktatás is szerepel, amit lovasbérlet birtokában is igénybe lehet venni. Ez a lovasbérlet egy hónapon át biztosít lehetőséget a lovarda területén történő tartózkodásra, saját lóval, vagy a lovarda egyik lovával, 8×30 percnyi lovaglást, illetve az elméleti oktatásokon történő részvételt foglal magában.

A lovaglásnak számos pozitív hatása van, amelyek jótékonyan hatnak az emberre fizikailag, lelkileg és pszichésen is! Egy lovon ülni, a lovat irányítani ugyanis nagyon koncentrált, megfeszített fizikai munkát jelent, aminek során egyensúlyérzékre, ritmusérzékre, koordinációra van szükség. A lovaglás erősíti a comb, a fenék izmait, de a törzset és a hátat is edzésben tartja. A lovaglás tehát egyrészt sport, ami mozgásban tart, endorfint termel, de több annál, hiszen egy állat társaságában vagyunk ilyenkor, ez pedig különleges kapcsolatot jelent!

A lovaglás nem véletlenül rendelkezik terápiás hatással, hiszen egy az ember minden rezdülésére érzékeny, élő, lélegző, alapvetően barátságos és gyönyörű állat hátán teljesen új értelmet nyer a testmozgás fogalma! Lovaglás közben kikapcsolunk, megnyugszunk, feltöltődünk. A ló feltétel nélküli szeretettel fordul felénk, mi pedig felelősséggel tartozunk iránta. A ló hátán közelebb kerülünk a természethez, részt vehetünk tereplovaglásban, ahol az erdőben baktathatunk kedvenc hátasunk társaságában. Átadhatjuk magunknak a néma kikapcsolódásnak, eltávolodhatunk a mindennapok zajától. Csak a lovaglásra, magunkra koncentrálni igazi meditatív foglalkozás!

A www.seszi.hu weboldalon megismerkedhet a Sólyomszem Lovardával, és azonnal meg is vásárolhatja a lovasbérletet ajándékba! Kérdése van? Tegye fel a +36-20-592-0027-es telefonszámon, vagy pedig a lovarda@seszi.hu email címen!