Tematikus főzőkurzusok: Fedezzen fel új, egzotikus ízeket!

2017 szept 26. | Gasztro

Régóta vágya, hogy megkóstolja a Marokkó gasztronómiájára jellemző ínyencségeket, de még nem volt rá lehetősége? Nem is gondolná, milyen egyszerűen tekinthet bele ebbe a nagyszerű világba akár itthon, saját országában is, ha marokkói főzőesten vesz részt. A tematikus főzőkurzusok ezt többféle program keretein belül egyedülállóan biztosítják.

Sokan szeretünk változatosan, minél több specialitást megismerve étkezni. Bármerre járunk, mindenütt találkozhatunk egyedi finomságokkal. Ha kedveljük a fűszeres ízeket, megakadhat a figyelmünk a marokkói recepteken, hiszen egyszerűségük mellett választékossággal is jellemezhetőek. A rendkívül finom, pikáns és emellett tápláló marokkói ételek annak ellenére, hogy bonyolultnak tűnnek, könnyedén elkészíthetőek. És nem is szükséges messzire utaznunk ahhoz, hogy megkóstoljuk a különlegességeket! Tematikus főzőkurzusokon az energikus és egészséges életmódot előtérbe helyezve sajátíthatunk el ismereteket olyan területen, ami igazán érdekel bennünket. Érdemes marokkói főzőestre jelentkeznünk, ahol tapasztalt és hozzáértő szakemberek avatnak be a rejtelmekbe egy szórakoztató program keretein belül.

Ízletes ételek készítésének elsajátítása céljából remek alkalmat nyújtanak tematikus főzőkurzusaink! Marokkói és latin-amerikai főzőestünk keretein belül egyszerűen sajátíthatja el azokat a fogásokat, melyekkel majd otthon is nagy meglepetést okozhat vendégeinek. Nem csak egy egész menüsor tálalásáig juthat el, hanem egy izgalmas, egyedülálló hangulatú eseményen vehet részt, akár barátjával, párjával együtt. Szerezzen információt a konkrét időpontokról, és az egyéb tudnivalókról a www.bonitaart.hu weboldalunkon!

Vegyen részt Ön is tematikus főzőkurzusaink egyikén, és nyerjen betekintést egzotikus világok gasztronómiájába, melyekre mindig is vágyott! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bátran a 06-30-235-4626-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@bonitaart.hu e-mail címünkre!