Szervezzen legénybúcsút egyszemélyes gokart programmal!

2017 szept 26. | Férfiaknak

Hamarosan esküvője lesz egyik barátjának vagy rokonának, és szeretne legénybúcsút szervezni számára? Egyedi programot keres, a megszokott, elcsépelt lehetőségek helyett mással lepné meg házasodni készülő ismerősét? Egyszemélyes gokart versennyel különleges és izgalmas élményben részesülhet minden résztvevő.

Az esküvő mindegyikünk számára életünk egyik legszebb és legmeghatározóbb napja. Ezt megelőzően szokássá vált a lánybúcsú és a legénybúcsú megszervezése, amikor utoljára, a menyasszony és a vőlegény is külön tölti idejét. A legénybúcsúkra gyakran féktelen szórakozásként gondolunk, azonban nem minden esetben történik így, választhatunk különféle játékokat is. Tökéletes program lehet egy gokart verseny, ahol vidáman, a fárasztó hétköznapokról megfeledkezve élvezhetjük a pályán eltöltött órákat. A kihívással teli, izgalmas kanyarokat, és a különféle előzési lehetőségeket rejtő gokart versenyek minden korosztály számára egyedülálló kikapcsolódást jelenthetnek. Baráti társaságunk remekül érezheti magát, ha a legénybúcsú napján egyszemélyes gokartokkal szelheti a pályát.

Cégünk, a Gokart Fehérvár Kft. csapata remek egyszemélyes gokartokat és számos egyéb lehetőséget is biztosít, hogy a legénybúcsú felejthetetlen élmény legyen! Biztonságosan kialakított pályánk különleges élményben részesíti valamennyi látogatónkat. Legénybúcsú és más összejövetelek alkalmával is nagyszerű ötlet lehet nálunk tölteni néhány órát! Informálódjon részletesen a legfontosabb tudnivalókról, és tájékozódjon tevékenységünkről a www.gokartfehervar.hu internetes oldalunkon!

Részesítse egyedülálló élményben barátait, ismerőseit, és legfőképpen a vőlegényt a legénybúcsú alkalmával! Vegyenek részt együtt gokart versenyen, egyszemélyes gokartokkal! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bizalommal, hívjon minket telefonon, a 06-22-503-380-mas számunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet weboldalunk elérhetőségek menüpontja alatt! Munkatársaink készséggel segítenek!