Korszerűsítse szálláshelyét Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programmal!

2017 szept 26. | Üzlet

Újra üzemeltetné a birtokában lévő szálláshelyet, vagy új vállalkozást indítva ennek lehetőségét keresi? Korszerűsítést igényel az épület, így speciális, anyagi támogatást venne igénybe? A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül lehetőséget nyújtanak erre! Érdemes részletesen utána néznie, és megbízható szolgáltatót választania, ahol az elképzeléseinek megfelelően látják el a feladatokat!

Egyre több helyen találkozhatunk olyan épületekkel, amelyek egykor nagyszerűen töltötték be a szerepüket, mint szálláshely, azóta viszont szinte használhatatlanná váltak! Sokan nagy kedvet érzünk, hogy ezeket az építményeket és környezetüket felújítsuk, és újra a vendégek kedvelt helyévé varázsoljuk. Azonban ehhez nagy anyagi ráfordítás szükséges, ami nem biztos, hogy rendelkezésünkre áll. A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program most egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy gazdaságilag fenntartható, színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítményt működtessünk! A napelem rendszerek alkalmazása, a világítás korszerűsítés, valamint más hasonló beruházások mind hozzájárulhatnak a környezettudatos, komfortos életvitel megteremtéséhez. Megfelelő céget felkeresve segítséget kaphatunk ezek kivitelezéséhez, a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül pályázva pedig jelentős támogatásban részesülhetünk!

Teljes körű energia megtakarítási megoldásokat kínálva, konkrét megtérülést ígérve, egyedi műszaki kivitelezést biztosítva vállaljuk a különféle munkálatok eredményes teljesítését! A napelem rendszerek beépítése, a világítás korszerűsítés és más egyéb feladatok elvégzése előtt ingyenes helyszíni felmérést végzünk, és részletesen tájékoztatjuk a tudnivalókról! Lehetősége van a pályázatokon keresztül nyert támogatásokat felhasználni, így egyszerűen megvalósíthatja terveit. Informálódjon mindezekről bővebben a www.energoptimo.hu weboldalunkon!

Érje el a megfelelő felújítási módot alkalmazva a legmagasabb energia megtakarítást! Tájékozódjon a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programról, és vegye igénybe megbízható, magas minőségű szolgáltatásainkat! Keressen minket a 06-20-984-7328-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a service@energoptimo.hu e-mail címünkre!