Ajándékozzon virágcsokrot külföldön élő barátainak, rokonainak is!

2017 szept 1. | Életmód

Manapság egyre nagyobb divatja van a külföldön való munkavállalásnak, hiszen más országokban sokan úgy gondolják, hogy eltérőek lehetnek a megélhetési lehetőségek, és a szakmai érvényesülés. Ezt mindenkinek szíve joga eldönteni, de ami biztos, hogy mindünknek vannak ismerősei, barátai, akik külföldön kezdet új életet annak minden előnyével és hátrányával együtt. Persze akár végelegesen, akár csak időszakosan vannak messze az otthontól, vannak lehetőségeink arra, hogy akár több ezer kilométert „átszelve” is a kedvükben járjunk egy kis meglepetés formájában!

Egy nemzetközi virágküldéssel foglalkozó cég segítségével a föld szinte bármelyik országába küldhetünk virágcsokrokat, ha szeretnénk valódi örömöt okozni szeretteinknek, barátainknak. Mindez talán a legszebb formája a felköszöntésnek, a közös öröm kimutatásának egy jeles esemény alkalmával, vagy éppen csak az egyszerű meglepetésnek, csak úgy mindenféle ok nélkül. Sok országban él nagyon sok magyar, gondolva például Angliára, Kanadára, vagy az olyan Nyugat-Európai országokra, mint Franciaország, Németország, de a szomszédságunkban lévő Ausztria is kedvelt célpontja a külföldön dolgozni vágyóknak. Persze a messzebbi országok sem jelentenek akadályt, ha a megfelelő nemzetközi virágküldéssel foglalkozó céget választjuk, ilyen például Ausztrália, ahol szintén elég sok magyar él.

Ha szeretné profikra bízni a nemzetközi virágküldést, és biztos akar lenni benne, hogy az illető, akinek küldi azt, tökéletes és friss állapotban kapja meg a csokrot, legyen bármilyen messze is az adott ország, akkor válasszon minket! További információkért keresse fel weboldalunkat, a www.theflowerbird.com címen, és tekintse meg kínálatunkat, árainkat!

Kérdéseivel bátran keressen fel minket a +36-30-933-9570 telefonszámon, valamint az info@theflowerbird.com e-mail címen! Ne bízza hozzá nem értő kezekre a nemzetközi virágküldést, válasszon minket!