Érvek az alumínium ablakpárkányok mellett

29 augusztus 2017
 augusztus 29, 2017
Érvek az alumínium ablakpárkányok mellett
Kategória Férfiaknak

Az ablakpárkányok elengedhetetlen kiegészítői az épületeknek, ugyanis alkalmazásukkal védelmi rendszer alakítható ki, amivel a csapadék elvezethető a ház falától, így annak külső szigetelése, festése nem rongálódik. Ablakpárkányokból különböző típus kapható, ezáltal a vásárlók a saját igényeikhez igazíthatják a nyílászáró kiegészítők beszerzését. E téren egyre keresettebbé válik az alumínium ablakpárkány, ugyanis a vevők többsége rájött, hogy számos előnnyel bír az ilyen típusú kiegészítő!

Az alumínium ablakpárkányok rendkívül egyszerűen alakíthatók, formálhatók, ennek köszönhetően bárki könnyedén az adott nyílászáró méretéhez tudja igazítani a kiegészítőket. A könnyű alakíthatóság ellenére az alumínium ablakpárkányok masszív, strapabíró darabok, ellenállnak a fagynak és a nagy mennyiségű csapadéknak is!

Az alumínium ablakpárkányok felülete nehezen oxidálódik, a festékek viszont kiválóan megtapadnak az alumíniumon, így az épület és az ablakok színéhez igazíthatja az ablakpárkányok kinézetét, amivel megalapozhatja a ház esztétikumát!

Az ablakpárkányok formáját aszerint alakítják, hogy minden csatlakozás és hajlítás során kivédhető legyen a nedvesség általi káros hatás, ezért műanyag élzáró elemeket is alkalmaznak gyártásuk során.
Az alumínium ablakpárkány helyét a falban úgy kell kialakítani, hogy a végzáró elemek számára kellő mennyiségű hely álljon rendelkezésre és a párkány síkja ne vízszintes legyen, hanem kissé lejtős irányú, annak érdekében, hogy a védelmi funkciója rendeltetésszerűen legyen használva, így a víz lecsuroghat róla!

Vásároljon Ön is alumínium ablakpárkányt otthonába és élvezze az előnyeit! A Rolódiszkont Webáruház kínálatában megtalálja a terméket! Az ablakpárkányokat honlapunkon keresztül tekintheti meg a www.rolodiszkont.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-540-1313-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen az info@rolodiszkont.hu címen! Vásároljon minőségi terméket kínálatunkból!

Comments are closed.