Érvek az alumínium ablakpárkányok mellett

2017 aug 29. | Férfiaknak

Az ablakpárkányok elengedhetetlen kiegészítői az épületeknek, ugyanis alkalmazásukkal védelmi rendszer alakítható ki, amivel a csapadék elvezethető a ház falától, így annak külső szigetelése, festése nem rongálódik. Ablakpárkányokból különböző típus kapható, ezáltal a vásárlók a saját igényeikhez igazíthatják a nyílászáró kiegészítők beszerzését. E téren egyre keresettebbé válik az alumínium ablakpárkány, ugyanis a vevők többsége rájött, hogy számos előnnyel bír az ilyen típusú kiegészítő!

Az alumínium ablakpárkányok rendkívül egyszerűen alakíthatók, formálhatók, ennek köszönhetően bárki könnyedén az adott nyílászáró méretéhez tudja igazítani a kiegészítőket. A könnyű alakíthatóság ellenére az alumínium ablakpárkányok masszív, strapabíró darabok, ellenállnak a fagynak és a nagy mennyiségű csapadéknak is!

Az alumínium ablakpárkányok felülete nehezen oxidálódik, a festékek viszont kiválóan megtapadnak az alumíniumon, így az épület és az ablakok színéhez igazíthatja az ablakpárkányok kinézetét, amivel megalapozhatja a ház esztétikumát!

Az ablakpárkányok formáját aszerint alakítják, hogy minden csatlakozás és hajlítás során kivédhető legyen a nedvesség általi káros hatás, ezért műanyag élzáró elemeket is alkalmaznak gyártásuk során.
Az alumínium ablakpárkány helyét a falban úgy kell kialakítani, hogy a végzáró elemek számára kellő mennyiségű hely álljon rendelkezésre és a párkány síkja ne vízszintes legyen, hanem kissé lejtős irányú, annak érdekében, hogy a védelmi funkciója rendeltetésszerűen legyen használva, így a víz lecsuroghat róla!

Vásároljon Ön is alumínium ablakpárkányt otthonába és élvezze az előnyeit! A Rolódiszkont Webáruház kínálatában megtalálja a terméket! Az ablakpárkányokat honlapunkon keresztül tekintheti meg a www.rolodiszkont.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-540-1313-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen az info@rolodiszkont.hu címen! Vásároljon minőségi terméket kínálatunkból!