Bízza ránk a postai ügyintézést!

2017 aug 29. | Üzlet

A cégvezetés összetett és kihívásokkal teli feladat. Úgy kell a siker felé mutató célt elérni, megvalósítani és az eredményeket fenntartani, hogy közben egy csapat irányítása is a feladatok közé tartozik. Átlátni és koordinálni kell a napi teendőket, ahhoz hogy minden menjen a maga útján.

Óhatatlanul előfordul az, hogy egy vezető többet vállal a kelleténél, közben elaprózza az erőforrásait. Éppen ezért érdemes külsős cégeket is bevonni a munkába. Vannak olyan feladatok, amiket egy profi szolgáltató jobban meg tud oldani. Ennek eredményeképpen minden csapattag teljes erőbedobással tud koncentrálni a saját munkakörére, arra, amiben a legjobb. Ilyen a postai ügyintézés feladata is. A postai szolgáltatásokat a Portó Budapest tökéletesen képes lebonyolítani az Ön cége számára is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és engedje át nekünk a postai ügyintézéssel kapcsolatos napi teendőket. A postázáson belül foglalkozunk levélfeladással, csomagküldéssel, de biztosítunk postai dokumentumokat, nyomtatványokat is, így például a csomagszállító, tértivevény, feladóvevény beszerzése is a mi gondunk. Mi van még?  Biztosítunk postafiókot és nyereményjátékok lebonyolításával és ezekkel kapcsolatos ügyintézéssel is fordulhat hozzánk. Felkészült járműparkkal és infrastruktúrával, valamint tapasztalt szakemberekkel dolgozunk azért, hogy levegyük válláról a postai ügyintézés terheit!

Az eredmény kétségtelenül hatékonyabb ügyintézés, jobb cégműködés lesz, ahol minden kolléga jobban ki tudja használni az idejét.

A www.porto.hu weboldalon megismerkedhet a cégünkkel, és az általunk kínált szolgáltatásokkal is! Tekintse meg, mi mindent bízhat ránk, és válasszon minket! Keressen fel minket, és szabaduljon meg a fölösleges napi postai ügyintézést és egyéb feladatok személyes intézésétől, hogy energiáit és idejét fontosabb dolgokra fordíthassa!

A porto@porto.hu email címen és a 239-3971 telefonszámon érdeklődhet a szolgáltatás részleteiről, és ugyanitt felteheti kérdéseit is! Keressen fel minket bizalommal!