Ajándékozzon emblémázott sport- és utazótáskákat!

2017 aug 29. | Üzlet

Hasznos, ugyanakkor egyedi ajándékot nyújtana át dolgozóinak, vagy a szolgáltatása iránt érdeklődőknek? Kiemelkedő teljesítményt elérő munkatársainak és a szakmai eseményeken megrendezett nyereményjátékok során érdemes olyan céges meglepetéseket átadnia, amelyek a cég számára reklámfelületet is jelenthetnek! A sport- és utazótáskák egyszerűen emblémázhatóak, és az egész országban, sőt, akár külföldön is népszerűsíthetik cégét!

Az év bármely időszakában útnak indulhatunk egy hosszabb nyaralásra, vagy néhány napos kirándulásra. A magunkkal vitt ruhákat és egyéb felszerelést mindegyikünk sporttáskában vagy utazótáskákban helyezi el. Az igényeinknek megfelelő táskák mindenütt hasznosak lehetnek! A praktikus belső elrendezéssel ellátott sport- és utazótáskák korosztálytól függetlenül nagy segítséget nyújtanak! Fontos, hogy minőségi kivitelezésűek legyenek, hiszen csak ebben az esetben tudjuk hosszú időn keresztül használni őket. Ha cégünk nevében igazán hasznos, bárhol használható ajándékokkal lepnénk meg kollégáinkat, nagyszerű ötlet sport- és utazótáskákat emblémáztatnunk, és ezekkel kedveskednünk nekik! Amennyiben pedig jelen vagyunk különféle rendezvényeken, érdemes elgondolkodnunk nyereményjátékok lebonyolításán, ahol a nyerteseknek bátran átadhatjuk a táskákat!

Igényes, magas minőségű termékek széles választékával várjuk a Laurus 2000 Kft.-nél! Reklámajándék nagykerünkben az összes olyan termékhez hozzájuthat, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapokban. Sport- és utazótáskáink többféle színben, méretben, és típusban rendelhetőek. Versenyképes árakkal, egyedülálló termékekkel, és rengeteg akcióval találkozhat, ha ellátogat internetes oldalunkra, a www.laurus2000.hu webcímre!

Ösztönözze munkatársait, és lepje meg érdeklődőit egyedi reklámajándékokkal! Nyújtson át emblémázott sport- és utazótáskákat, amelyekkel cégét sikeresen népszerűsítheti! Kérje reklámajándék nagykerünk munkatársainak tanácsát, és bátran tegye fel kérdéseit a 06-1-220-5488-as telefonszámunkon vagy a laurusoffice@laurus2000.hu e-mail címünkön!