A fekvőbeteg szállítást intézze kényelmesen és gördülékenyen!

2017 aug 29. | Életmód

Gondoskodnia kell beteg családtagjáról, akit a különböző vizsgálatokra és kezelésekre el is kell szállítania? Nem tudja, hogyan oldja meg a biztonságos és gyors fekvőbeteg szállítást, ugyanis nem áll rendelkezésére megfelelő jármű, valamint a beteg mozgatásában is segítségre szorul? A feladatot betegszállítással foglalkozó szolgáltatóra bízva egyszerűen utaztathatja családtagját!

Az egészség mindegyikünk számára kiemelt fontossággal bír, ezért igyekszünk minél többet tenni érte. Azonban bármelyikünkkel előfordulhat, hogy baleset ér bennünket, vagy egy súlyos betegséggel kell megküzdenünk, ilyenkor akár hosszabb időn keresztül is ágyhoz kötötté válhatunk. Ha valamelyik családtagunkkal, vagy ismerősünkkel történik ez, gondoskodnunk kell róla, ami rengeteg időt igényelhet. A különböző orvosi vizsgálatokra, kezelésekre nem biztos, hogy könnyen el tudjuk szállítani, így célszerű minél előbb segítséget kérnünk. Fekvőbeteg szállításakor számos tényezőre ügyelnünk kell! A gondos áthelyezés, a gépjárműben történő kényelmes utazás, és a folyamatos felügyelet mind nélkülözhetetlenek. Bízzuk a feladatot profi szakembereket foglalkoztató szolgáltatóra, és nem kell aggódunk a kellemetlenségek és nehézségek miatt!

Biztonságos fekvőbeteg szállítás céljából megbízható megoldást nyújt Önnek a Marsi-Med Kft. és felkészült szakembergárdája! Tapasztalt gépjárművezetőink és segítőkész kollégáink felügyelet alatt oldják meg a gördülékeny betegszállítást! Minden esetben házhoz megyünk, és a gépjárműbe való beszállítás során is készséggel állunk rendelkezésére. Állandó ügyeletet tartunk, így lehetősége van bármilyen időpontban hozzánk fordulni. Informálódjon bővebben szolgáltatásainkról a www.maganbetegszallitas.hu internetes oldalunkon!

Ne okozzon gondot Önnek sem szerettei problémamentes szállítása! Bízza profikra a fekvőbeteg szállítást, és tudja teljes biztonságban rokonait! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, a 06-70-341-7484-es telefonszámunkon, vagy a marsi.medkft@gmail.com e-mail címünkön!