Irattárolás mesterfokon: Válassza az Irat-Széf Kft.-t!

2017 aug 28. | Üzlet

A hatékonyság minden területen hasznos és kifizetődő dolog. Hatékonynak lenni többféleképpen is lehet, de mindig célravezető, ha nem töltünk sok időt fölösleges dolgokkal. Az irodai munka területén is kiemelten fontos, hogy mindenre annyi időt szánjunk, amennyi feltétlenül fontos. Ez a dokumentum kezelésre is vonatkozik.

A hatékonyság halála, ha egy iratot keresgélni kell, ha káosz van az irattárban, ha állandóan a rendszerezést kell betervezni a napi munkarendbe. Egy profi dokumentumkezelő szolgáltatás gondoskodik arról, hogy mindent megtaláljanak a kollégák, amit keresnek.

A www.iratszef.hu weboldalon olyan cég szolgáltatásaival ismerkedhet meg, mely segít Önnek hosszú távon kiküszöbölni az irattárolással járó bonyodalmakat, megtartani a kialakított profi rendet és elérni, hogy mindig példás rend és átláthatóság uralkodjon az összes dokumentum között. Az IRAT-SZÉF Iratmegőrző és Szolgáltató Kft.-hez nyugodtan fordulhat, és ha megteszi utána sokkal könnyebb lesz az irodai munka, ezt garantáljuk!

Az első lépés az, hogy felmérjük a terepet, pontosabban a dokumentumkezelés mikéntjét. A tapasztaltakról írásos beszámolót készítünk, az adatokat kiértékeljük és megjelöljük azokat a pontokat, amikben változtatásra van szükség. Ezután jöhet a munka lényege, vagyis az iratkezelési szabályzat és egy terv elkészítése, ami alapján képesek leszünk a tényleges iratrendezést lebonyolítani. Ez történhet helyben, de akár a mi irodánkban is. A végeredmény sokkal több megtakarított idő és sokkal több felszabadult hely. Kérés szerint az iratanyagokat digitalizáljuk is, elektronikus formába rendezzük, de ha szükség van rá, a papíralapú dokumentumok tárolására is van lehetőség, ez a bértárolás.

Amennyiben ezekből később tájékozódni szeretne az ügyfelünk, adatszolgáltatást is végzünk természetesen.

Az iratszef@iratszef.hu email címen és a +36-76/505-456, +36-30/395-2545 telefonszámokon többet megtudhat a részletekről, és Ön is megteheti az első lépést egy teljesen új dokumentumkezelő rendszer kiépíttetése felé!