A leghatékonyabb árnyékolástechnikai megoldás a redőny!

2017 aug 28. | Lakberendezés

Az árnyékolástechnika terén egyre több újdonsággal találkozhatnak a vásárlók, ennek ellenére a sokan mégis az innovációk helyett a jól bevált megoldásokat választják otthonuk sötétítéséhez, mégpedig a redőnyöket.

A redőny elsődleges funkciója a beeső fény mennyiségének szabályozása, de ezen kívül még számos előnyre tehet szert leendő tulajdonosa, ha egy ilyen sötétítő beépítése mellett dönt!

A redőnyök jelentős mértékben hozzájárulnak egy háztartás energiafogyasztásának csökkentéséhez is, legyen szó téli vagy nyári hónapokról, utóbbi esetében a lamellák leeresztett állapotban érzékelhetően csökkentik a helyiségek hőmérsékletét, ráadásul a lamellák közötti nyílások a légcserét is megfelelően biztosítják, mindennek köszönhetően az ingatlan tulajdonosának egyáltalán nem szükséges egész nap használnia a légkondicionáló berendezést, ezáltal pedig csökken a fogyasztás mennyisége.

Téli hónapokban a redőnyök csakis teljesen leeresztett állapotukban gátolják meg a belső tér hőleadását, de értelemszerűen ezt a funkciót befolyásolja a sötétítő szerkezete és anyaga is!

Akik a redőnyök betelepítése mellett döntenek, nem is gondolnánk, hogy nemcsak a lakótér hőmérsékletét befolyásolják a sötétítők, hanem a biztonságot is, ugyanis a betörés elleni védelemben is nagy szerepet játszanak, hisz egy plusz akadályt képeznek az illetéktelen behatolókkal szemben, főleg, ha a redőnyök még feltolásgátlóval is rendelkeznek!

Akik pedig rajonganak a kényelmes megoldásokért, motorizáltathatják a redőnyöket, így többé nem kell bajlódni a redőny leeresztésével, felhúzásával, ugyanis ezt a speciális redőnymozgató motor elvégzi a házban lakók helyett!

Ha szeretné Ön is élvezni otthonában a redőnyök előnyeit, szerezze be a sötétítőket a Varga-Red Kft. kínálatából! További információkért keresse fel honlapunkat a www.redonyok.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-331-9147-es számon vagy írjon e-mailt az info@redonyok.hu címre!