Piacképes szakmát szeretne tanulni? – Válasszon Önnek tetsző képzést kínálatunkból!

2017 aug 25. | Életmód

A tanulást soha sem késő elkezdeni, hiszen minden plusz tudással, tapasztalattal csakis többé, műveltebbé válhat egy ember. Ha jelenlegi helyzetével nincsen megelégedve, és szeretne valami újba belekóstolni, ami által a változás útjára léphet, tanuljon piacképes szakmát!

Mielőtt újra visszaülne az iskolapadba, feltétlenül olyan OKJ-s képzést válasszon, aminek tananyaga valójában érdekli Önt és a visszajelzések vagy a munkaerő helyzete az adott területen azt mutatja, hogy súlyos szakemberhiánnyal küszködnek!

Természetesen a megfelelő felnőttképzés kiválasztásában az is számít, hogy milyen képességekkel rendelkezik, például aki több nyelven beszél, rendkívül kommunikatív és emberközpontú, számára a legideálisabb választás egy idegenvezetői tanfolyam, ahol végre kibontakoztathatja tehetségét!

A felnőttképzéssel csakis előnyökre tehet szert, például, ahhoz, hogy tanulhasson, nem kell több fordulós felvételin részt vennie, elég csak beiratkozni az adott tanfolyamra, és máris belekóstolhat egy másik szakmába!

Szerencsére a felnőttképzések órarendje úgy van kialakítva, hogy bárki be tudja szorítani a hétköznapokba az órákat, ezért már akkor is elkezdhet gondolkodni a váltáson és képezheti magát tovább, amikor még jelenlegi munkahelyén dolgozik, így nem kell lemondania az anyagi biztonságáról! Az OKJ-s képzések igazán rugalmasak, minden csakis megbeszélés kérdése az adott tanfolyam szervezőivel!

Az OKJ-s képzések tananyaga rövid időn belül elsajátítható, csakis elszántságra és szorgalomra van szükség hozzá, az oktatók soha nem várnak el lehetetlent a diákoktól!

A Profissimus Tanácsadó Iroda Kft. teret biztosít a piacképes szakmák elsajátítására! További információkért keresse fel honlapunkat és tájékozódjon aktuális felnőttképzéseinkről a www.profissimus.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-474-0845-ös számon vagy írjon e-mailt az iroda@profissimus.hu címre!