Itt az ideje modernizálni szerszámgépét!

2017 aug 25. | Technológia

Ahogy telnek az évek, a technológia egyre csak fejlődik, meglévő szerszámgépeink pedig egyre jobban elavulnak és elhasználódnak. Bizonyos időközönként mindenképp érdemes modernebb technológiára váltani, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy új szerszámgépet kéne vásárolnunk.

Akármilyen hihetetlenül hangzik, az ősrégi, sokat használt szerszámgépekből is lehet nagy értékű, modern szerszámgépet alkotni, ráadásul jóval kedvezőbb áron, mintha teljesen új szerszámgépet vásárolnánk. A szerszámgépek modernizálása minimális befektetést követel, és maximális hatékonyságnöveléssel jár.

A szerszámgép felújítása egyfajta második életet ad a gépnek, ezzel ugyanis nem csak a működése lesz hatékonyabb, de az élettartama is jelentősen meghosszabbodik. Egy modernizált szerszámgép sokkal megbízhatóbb és könnyebben kezelhető, ez a két tulajdonság pedig a dolgozók szempontjából is fontos, hiszen egy modern szerszámgépet sokkal biztonságosabb és könnyebb is használni. Tehát egy modernizált szerszámgéppel nem csak boldoggá, de minden bizonnyal produktívabbá is tesszük a munkaerőt. Persze a szerszámgépek modernizálása komoly szakértelmet igényel, ezért mindenképp olyan cég segítségét kérjük, akik komoly szakmai tapasztalattal és műszaki ismeretekkel rendelkeznek.

Ha korszerűsíteni szeretné szerszámgépeit, a Hexa Kft.-hez bizalommal fordulhat! Cégünk vállalja szerszámgépek gyors, megbízható és korszerű javítását, valamint igény szerinti modernizációját. Nincs másra szükség, mint egy előzetes állapotfelmérésre, majd kezdődhet a régi szerszámgép felújítása. Egészen apró rutinjavításokat és teljes műhelyek modernizálását is vállaljuk, ezért bármi is legyen a kívánsága, keressen fel minket! További információért látogasson el honlapunkra, a www.gep-javito.com webcímre, és a +36-1-277-7903, és a +36-20-9-341-253 telefonszámok valamelyikén, illetve a hexa.koszegi@gmail.com e-mail címen!