A műkő lépcső előnyei és felújítása

2017 aug 25. | Lakberendezés

Manapság egyre népszerűbb építészeti megoldásnak számít a műkő lépcső, ugyanis nem csak olcsó és gyorsan felépíthető, de biztonságos is. Egy lépcső esetében fontos a tartósság, a műkő lépcső pedig egyértelműen megfelel ennek a követelménynek. A műkő tökéletes választás kültéri lépcsők esetében, mivel ellenáll az időjárási viszontagságoknak, jól bírja a rendszeres igénybevételt és kifejezetten időtálló.

Emellett egy másik fontos követelménynek is megfelel, ugyanis csúszásmentes, ennek jelentősége pedig nem lebecsülendő, hiszen a lépcsők súlyos balesetek helyszínei is lehetnek, ha csúszós a felületük. Pont ezért gyakori választás a műkő a családi házak bejárati lépcsőjéhez, belső lépcsőházakhoz, illetve társasházak lépcsőiként is. A mészkő őrleményekből készült műkő nem csak a költséghatékonyság miatt, hanem esztétikai szempontból is kiváló választás, hiszen kinézete megegyezik a természetes kőével.

A műkő lépcső nem csak kedvező árával körözi le a természetes kőből készült lépcsőt. A műkő lépcső jóval tartósabb, kopás- és fagyálló, ráadásul könnyebben is formálható. A felújítás szempontjából is szerencsés választás a műkő lépcső, hiszen bárhol ki lehet keverni a műkő alapanyagot, így gyorsan és egyszerűen javíthatók az apróbb hibák, például a repedések. A könnyű formálhatóság szintén előnyös tulajdonság, amennyiben felújításra kerülne a sor. A különböző repedések és lyukak eltüntetéséhez minden esetben forduljunk szakemberhez, hiszen ők rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és anyagokkal ahhoz, hogy esztétikusan és időtálló módon tudják felújítani műkő lépcsőnket.

Műkő lépcső felújításához tapasztalt és megbízható szakembereket keres? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.dorkft.gportal.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-912-3031-est telefonszámon, illetve a dorkft@gmail.com e-mail címen!