Kreatív matricák suli kezdésre? Szerezze be nálunk!

2017 aug 24. | Életmód

A nyár lassan már a végéhez közeledik, ez pedig sok kisgyerek számára egyet jelent a becsengetéssel is. A szeptember újra itt van és vele együtt egy újabb tanév is kezdetét veszi. Ismét vissza kell ülni az iskolapadba, vállra venni az iskolatáskát és kinyitni a vadonatúj, friss, ropogós füzeteket, hogy megtöltsék azokat.

Az iskolakezdés a szülőknek viszont azt jelenti, hogy mindenből újat kell vásárolni, hiszen szükség van füzetekre, írószerekre, tankönyvekre, a tavalyi iskolatáska nem bír ki még egy évet, a tolltartó már teljesen elrongyolódott és a tornacipő is kicsi a gombamód növekvő gyerek lábára. A matricákról se feledkezzen meg, ezeknek is ott a helyük a bevásárló listán.

A különféle kreatív matricák a segítségére lesznek a gyerekeknek, hogy könnyebben megkülönböztessék a saját dolgaikat az osztálytársak holmijától, de arra is kiválóak, hogy vidámabbá tegyék a füzeteket, tárolókat. A füzet matricákkal minden füzeten és tankönyvön egyértelműen olvasható lesz, hogy ki is a kis gazdájuk, könnyebb azonosítani őket a borítóra ragasztott matricákkal. Öntapadós betűk és számok segítségével tovább osztályozható a felszerelés, de egy ilyen matrica csomag a tanórákon is jól jöhet.

A kreatív matricák sokféle mintát, színes figurát, kedves alakzatot tartalmaznak, amivel nem csak a suliban lehet ragasztgatni, de otthon is nagyon hasznosak tudnak lenni. Ezek a kreatív matricák felkerülhetnek az iratgyűjtőkre, a gyerekek saját kis tárolójára, de díszíthetik az íróasztalt vagy akár az ablakot is. Meg lehet velük jelölni a házi feladatot vagy kidíszíteni a tolltartót. Egyszerűen felragaszthatóak, de ha kell, el is lehet őket távolítani.

A www.micro-trend.hu weboldalon számtalan öntapadós matrica közül válogathat, amikkel vidámabb és színesebb az évkezdés! Látogassa meg webáruházunkat, és rendeljen különféle öntapadós matricákat a suli kezdéshez gyermekének! Az info@micro-trend.hu email címen vagy a +3613690622 telefonszámon részletesebb tájékoztatást is kérhet!