Ezért fontos a rendszeres autószervizelés

2017 aug 22. | Férfiaknak

Nagyon kellemetlen és sokszor életveszélyes az autó hirtelen meghibásodása, ám a problémák többsége elkerülhető. Nem csak olyankor érdemes szervizbe vinni az autót, amikor már megtörtént a baj, hiszen a rendszeres ellenőrzés meghosszabbítja az élettartamát!

A rendszeres szervizeléssel megelőzhetjük a váratlan meghibásodásokat, ráadásul pénzt spórolunk, hiszen jóval olcsóbb karbantartani egy meglévő alkatrészt, mint egy teljesen újat vásárolni. Az autószervizelésnek vannak szintjei, választhatjuk az egy-egy területre szorítkozó ellenőrzést (például futómű állítás, klímatöltés), vagy a teljes körű autószerviz szolgáltatást is.

A legfontosabb alkatrész, ami rendszeres ellenőrzést igényel, a motor. Az autó motorja a jármű szívének számít, megfelelő működése elengedhetetlen. Senki nem szeretne az út szélén ragadni azért, mert a motor felmondta a szolgálatot, és ilyenre nem is fog sor kerülni, ha rendszeresen megnézetjük egy autószervizben. A másik kiemelten fontos ellenőrizendő terület a fék működése. A rossz fék életveszélyes balesetek okozója lehet, ezért nem árt gyakran ellenőrizni a fékolaj állapotát. A futómű-állítás szintén nem elhanyagolható feladat, a rosszul beállított futómű többek között a gumiabroncsunk meghibásodásához vezethet, illetve az úttartásra is negatív hatással van, ami szintén balesetet eredményezhet. Az abroncsokat is érdemes ellenőriztetni, az autógumi javítását, cseréjét és felszerelését mindenképp bízzuk a szakemberekre! A modern autók esetében nem feledkezhetünk meg a klímarendszer karbantartásáról sem, az autószervizek töltést, javítást és fertőtlenítést is vállalnak.

Olyan autószervizt keres, amely megbízható és teljes körű szolgáltatást nyújt? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.ar-go.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásaink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-431-94-07-es és a +36-30-300-97-44-es telefonszámok valamelyikén, illetve az argoabroncs@t-email.hu e-mail címen!