Ablakcsere esetén válassza a műanyag nyílászárókat!

2017 aug 22. | Lakberendezés

A legtöbb házfelújítási munkálatot a nyári szabadság idejére időzítjük, nincs ez másképp az ablakcsere esetében sem. Új ablak beépítése előtt azonban érdemes előre végiggondolni pár dolgot, elsősorban azt, hogy milyen nyílászárót szeretnénk.

Manapság a műanyag nyílászárók számítanak a legnépszerűbb választásnak, és ez nem véletlen! Számtalan előnnyel rendelkeznek, ezek közül az egyik legfontosabb a remek hőszigetelő képességük. Ez pedig télen-nyáron hasznos, hiszen a hideg időben benntartják a hőt, míg a hőségben kizárják a meleget. A műanyag nyílászárók rendelkeznek a legjobb ár-érték aránnyal a piacon, hiszen beszerzési és beépítési áruk is alacsony, a pénzünkért pedig egy tartós és minőségi terméket kapunk cserébe.

Míg a fa nyílászárókat gyakran kell karbantartani, és rosszul viselik az időjárási viszontagságokat, ilyen problémánk garantáltan nem lesz a műanyag nyílászáróval. Sokkal tartósabb, mint a fa, alacsony a karbantartási igénye, remekül ellenáll a környezeti hatásoknak, a nedvességnek, illetve az UV sugárzásnak és nagyon egyszerű tisztítani. A műanyag nyílászárók a hőszigetelés mellett a zajokat is kizárják otthonunkból, így azok nem fogják megzavarni nyugalmunkat. Ez Budapesten kifejezetten fontos szempont, hiszen senki nem szeretné éjjel-nappal az autóforgalom zúgását hallgatni. A széles választék is fontos érv a műanyag nyílászárók mellett, számtalan szín, méret és forma közül válogathatunk kedvünkre.

Ablakot cserélne? Cégünk, az AM-Building Kft. műanyag nyílászárói nem csak gazdasági, de ökológiai szempontból is előnyösek, hiszen újrahasznosítható anyagokból készülnek. A beépítésre sem lesz gondja, ugyanis kedvező áron vállaljuk az ablakcserét Budapesten! További információért látogasson el honlapunkra, a www.ablakvar.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-575-98-24-es telefonszámon, illetve az info@ablakvar.hu e-mail címen!