Fordítson figyelmet a játszóterek és játszóházak színvonalára!

2017 aug 3. | Üzlet

Korosztálytól függetlenül nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a különféle játszótéri eszközökkel felszerelt terek. Ránk van bízva, hogy milyen módon támogatjuk a gyermekek gondtalan és biztonságos szórakozását, azonban nem szabad megfeledkeznünk a szigorú szabályozásokról sem.

A játszótéri és játszóházi eszközök gyártására és telepítésére vonatkozó szabályokat az MSZ EN 1176:2008 szabvány tartalmazza, amelynek betartását a 4 évente elvégzett, törvény által előírt felülvizsgálati jegyzőkönyv igazol.

Vannak olyan üzemeltetők, akik úgy gondolják, hogy rájuk ezek a szabályok nem vonatkoznak, mert ők magánterületen építenek játszóteret. A szabvány azonban minden olyan játszótérre vonatkozik – legyen szó szállodáról, lakóparkon belüli játszótérről, étteremről, magán bölcsődéről – ahol nem csak a saját gyermekeink játszhatnak. Azaz minden eszközt felül kell vizsgáltatni, ami nem egy családi lakóház udvarán áll.

Örömmel segítünk már az ötlet felmerülésekor is annak érdekében, hogy megrendelőink az átadáskor hiányérzet nélkül, elégedetten vegyék birtokba a játszóteret, kalandparkot, vagy akár a legkisebb játszósarkot is. Fontosnak tartjuk, hogy minden kisgyermek teljes biztonságban, önfeledten, változatos játszótéri eszközöket használva tölthessen örömteli órákat. Ennek érdekében készséggel állunk rendelkezésére játszóházi és játszótéri eszközök karbantartása és  kötelezően előírt felülvizsgálatok lebonyolítása esetén is. Látogasson el a www.ips-gyermekszem.hu honlapunkra, vagy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, a 06-26-560-358–as telefonszámunkon, vagy az info@ips-gyermekszem.hu e-mail címünkön!