Velünk egyszerűek a mindennapok: A duguláselhárítás!

2017 júl 31. | Üzlet

A gördülékenyen működő háztartás nagyon fontos tényező ahhoz, hogy az ember hétköznapjai valóban gördülékenyen, a megszokott ritmus és beosztás szerint működjenek, és ne kerüljön porszem a gépezetbe. Ilyen porszem lehet például a dugulás is! Cégünk pedig azért dolgozik, hogy az ilyen kellemetlenségek a lehető legkevesebb ideig legyenek hatással mindennapjaira. Cseppet sem kellemes élmény, ha a mosogató minden alkalommal megtelik vízzel és nem akar lefolyni, a wc használhatatlan lesz, vagy a víz mindent elönt.

A dugulásnak is többféle oka lehet. A dugulás lehet beltéri dugulás, ide tartozik a wc, a mosogató meghibásodása és lehet kültéri dugulás, ami a csatornavezetékek eltömődését takarja!

A wc eldugulásának leggyakoribb oka a nem oda való tárgyak beledobálása. Hiába tudatosul mindenkiben, hogy a wc-be csak a wc papír való, mégis kerül bele haj, papír zsebkendő, fültisztító, egészségügyi kellékek, wc papír guriga.

A mosogatóban a nem megfelelő anyagok okozhatnak a gondot és a szűrő használatának figyelmen kívül hagyása. Az olaj, a túl sok vegyszer és a túl sok hideg víz is oda vezet, hogy a csövek nem bírják és eldugulnak a felhalmozódó és lerakódott szennyeződésektől. Ez rendszeres karbantartással és odafigyeléssel azonban megelőzhető.

Cégünkre rábízhatja akár a lefolyók, akár a csatornacső duguláselhárítását, hiszen szakmai felkészültségünk, eszközeink és tapasztalatunk révén minden esetben megtaláljuk a megfelelő megoldást, természetesen mindezt kedvező árakon!

Keresse fel honlapunkat, a www.lefolyas.hu –t, és ismerje meg cégünket! Keresse fel a szakmai csapatunkat bizalommal, és vegye igénybe duguláselhárításra vagy csatornatisztításra vonatkozó színvonalas szolgáltatásainkat! Kérdéseivel bátran keressen fel minket a 06-30-949-8521-es telefonszámon!