Catering trendek és a szeletelőgép

2017 júl 31. | Üzlet

Minden rendezvényen, eseményen kiemelt szerepet kapnak az ételek. Finom falatok nélkül nem az igazi egyetlen esemény sem, hiszen az embernek szüksége van az ételre, a gasztronómiai élvezetekre is ahhoz, hogy minden érzékét jóllakassa.

A catering területén is vannak évről-évre változó trendek, amik arra hivatottak, hogy egy esemény stílusához igazodva, designos vendégváró falatokat kínáljanak a meghívottaknak. Egy-egy ízlésesen elrendezett kínáló tál, egy látványos svédasztal vagy designosan kiépített asztalka szerepe nem csupán a kínálásban merül, ki de nem utolsó sorban látványelemként is funkcionál, ami szerves részét képezi a rendezvény arculatának is.

Egy kreatívan, igényesen és nagy műgonddal elkészített ételválogatás olyan pluszt tud adni a rendezvényhez, amit nem ritkán megjegyeznek az emberek, és nem felejtik el feltétlenül, mint mondjuk az egyéb részleteket.

Ebben az évben is kínál újdonságokat a catering legújabb divatja. A trendek között megjelenik például a zsúrkocsis tálalás, ahol a finomságokat stílusosan gördíthető kocsin kínálják körbe. Emellett a bisztróhangulat is dívik, itt a bútorokon van a hangsúly, amik megteremtik a közösségi hangulatot, lehetővé teszik, hogy az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz.

Népszerű még az akár esküvőkön is bevethető újragondolt gasztronómiai fogások tálalása. Itt már ismert fogásokat kicsit megújítva, megvariálva készítenek el és tálalnak a vendégek számára.

Az apró falatkákkal sosem lehet melléfogni, ezek adják magukat, hiszen gyorsan és egyszerűen be lehet kapni őket, amikor az ember másik kezét egy pohár foglalja le. Az újdonság bennük az lehet, ha szokatlan ízeket párosítunk, meglepő kombinációkat alkalmazunk.

A gyönyörű, ínycsiklandó ételek tálalásához fontosak a minőségi konyhai eszközök is! Egy megbízható szeletelőgépnek például minden konyhában hasznát lehet venni, ahol sajtok, húsok pontos és egyforma szeletelésére van szükség! A www.ma-ga.hu –n színvonalas szeletelőgépek közül válogathat a vendéglátás bármelyik területén is dolgozzon! A honlapon több információt is szerezhet a szeletelőgépekről, vagy hívja a +36209574553 telefonszámot!