Autó tetőkárpitozás: A tető új ruhája

2017 júl 31. | Technológia

Az autójára minden autótulajdonos igyekszik nagyon vigyázni. Karbantartani, lemosni, kívül-belül tisztíttatni alapvető dolognak számít, ha azt akarjuk, hogy az autó ne tűnjön elhanyagoltnak, és ne is legyen az. Vannak azonban olyan változtatások, amiket szintén el kell intézni, ha azt szeretnénk, hogy az autó megőrizze a megnyerő külsejét. Ilyen az autó kárpitjának a karbantartása is.

Az autókárpit bizony több kihívásnak is meg kell, hogy feleljen. Mivel az autó belső részét borítja, sok minden kerül rá az utasok révén. A kintről behozott sár és por még csak a kezdet, hiszen ott van még az autózás közben elfogyasztott és a kárpitot bepiszkoló ennivaló, a kilöttyenő innivaló, de az illatok és szagok ugyanúgy nyomot hagynak. Cigarettafüst, parfüm, elázott ruha szag, ételszag és még sorolhatnánk. A kisállatok utaztatásáról már nem is beszélve. A cicák, kutyák szőre, a kis karmok nyomai azok közé a nyomok közé tartoznak, amiket a legnehezebben lehet eltüntetni.

Az autókárpit nem csak a belső, de a felső részén is sérülékeny. Kopik, elöregedik, sérülések keletkeznek rajta. Az autó ugyanúgy igényli időnként a tetőkárpitozást, mint a többi felújítást. Hiszen az autónak ez a belső része hiába nincs annyira szem előtt, ugyanúgy csúnyán néz ki, ha foltos, szakadt, kopott és úgy egyáltalán viseltesen néz ki. Egy új tetőkárpit azonban már egészen másképpen fest. Érdemes az új tetőkárpitba is befektetni, mert az évek során megereszkedő kárpitanyag nem szép látvány. Az utastérbe lógó tetőkárpit ráadásul zavarhatja az utasokat és a vezetőt is!

Válassza cégünket! A www.karpitszerviz.hu weboldalunkon hatékony segítséget kaphat tetőkárpitozás ügyében! Tapasztalt és rutinos szakembereink várják megkeresését! Az info@karpitszerviz.hu e-mail címen, vagy pedig a 06-30 9218-349 telefonszámon tájékozódhat a tetőkárpit cseréjének részleteiről! Honlapunkon továbbá megtekintheti referenciáinkat, illetve akár azonnali árajánlatot is kérhet! Ne hanyagolja el az autóját, legyen ápolt és újszerű kívül-belül!