Aknés hegeit enyhítse megbízható kezeléssel!

2017 júl 31. | Életmód

Kellemetlenül érzi magát arcbőre gyulladása miatt, így minél előbb megoldást szeretne találni? Az aknés hegek kezelésének leghatékonyabb módszerével látványos eredményt érhet el, megbízható bőrgyógyászati rendelőt felkeresve gyorsan és egyszerűen segítik abban, hogy újra elégedett lehessen arcbőre szépségével.

Korosztálytól és nemtől függetlenül nagyon fontos mindegyikünk számára, hogy megjelenésünkkel elégedettek legyünk, melyhez nagymértékben hozzátartozik arcunk ápoltsága is. Sokan találkozunk a pattanások megjelenésének problémájával, ami időszakosan jelentkezik, előfordul azonban, hogy hosszú időn keresztül okoz gondot, és esetleg hegesedéssel is jár. A faggyúmirigyek gyulladásos betegsége gyakran hegek hátrahagyásával gyógyul, emiatt gondokkal küszködhetünk, hiszen színük is teljesen eltérhet a környező bőrünktől. Speciális megoldást nyújt az aknés hegek kezelése, amit bőrgyógyászati rendelőben végeznek el hozzáértő, gyakorlattal rendelkező szakemberek. A leghatékonyabb eljárásként beszélhetünk a micropixeles lézeres arckezelésről. A termikus hatású lézersugár elősegíti a kollagén rostok összehúzódását, amely által a bőr rugalmasabbá válik. Attól függően, hogy milyen súlyos a hegesedés, több kezelés válhat szükségessé.

Phlebo Med bőrgyógyászati rendelőnk segíti abban, hogy minél előbb megszabadulhasson a bőrét elcsúfító tünetektől. Aknés hegek kezelését és számos más speciális szolgáltatást nyújtunk, melyek során szebbé alakíthatja megjelenését, egészségesebbé a bőrét. Előre megbeszélt időpontban, kellemes környezetben, korszerű eszközök alkalmazásával várjuk bőrgyógyászati rendelőnkben. Szerezzen bővebb információt tevékenységeinkről a www.phlebo-med.hu internetes oldalunkon!

Éljen felszabadultabban, és legyen elégedett arcbőrével! Válasza Ön is korszerű kezelésünket, és érjünk el együtt látványos eredményt! Keresse fel bátran bőrgyógyászati rendelőnket a 06-30-902-0703-mas telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@phlebo-med.hu e-mail címünkre!