A szem tetoválásról bővebben

2017 júl 31. | Nőknek

A szem mindig is a csábítás egyik fő eszköze volt. Egy beszédes tekintet, egy gyönyörűen kifestett szempár egyszerűen ellenállhatatlan, nagyszerűen lehet vele szavak nélkül is kommunikálni. Elég egy szemvillanásnyi összenézés, egy mély pillantás és máris meghódítottuk a másikat, de legalábbis felkeltettük az érdeklődését!

Éppen ezért érdemes kiemelt figyelmet szentelni a szem sminkelésének. Az arcnak ezt a részét egyébként is sokan szeretik hangsúlyozni a pillák kifestésével, a szem kihúzásával, vagy a szemhéj színezésével!

A sminkelés már-már szinte művészet, hiszen a megfelelő technika elsajátításával, az arcunkhoz illő színek megismerésével, a formákkal és vonalakkal történő kísérletezéssel mindig kicsit más megjelenést varázsolhatunk magunknak. Olyat, ami az aktuális hangulatunkhoz, a soron következő alkalomhoz illik vagy éppen csak egy alap hétköznapi smink.

A sminkelés, azonban valljuk be időigényes foglalatosság, nem is beszélve a kozmetikai szerekre, sminkeszközökre, festékekre elkölthető komoly összegekről. Mégis van megoldás arra, hogy ne csak az idővel és pénzzel spóroljunk, ha sminkelésről van szó, de szebbek, magabiztosabbak is legyünk. A sminktetoválás segítségével úgy hangsúlyozhatjuk a szemünket, emelhetjük ki a tekintetünket, hogy azt nem kell naponta, minden alkalommal újrafesteni, újra rajzolni.

A szem tetoválás olyan tartós smink elkészítését teszi lehetővé, ami több éven át megmarad, és ami úgy készül, hogy a legjobban kiemelje az arcunk adottságait és előnyeit.

A szem tetoválás több alkalommal készül, speciális eszköz és festék felhasználásával. Először a kozmetikus megtisztítja a felületet, felrajzolja a vonalakat, majd a bőr alá juttatja a festéket. Természetesen a fájdalomcsillapításról sem feledkezik meg. A tetovált terület még pár napig érzékeny, védeni kell a víztől, a dörzsöléstől, és esetenként egy újabb kezelésre is szükség van a tökéletes szem tetoválás érdekében. De a végeredmény magáért beszél.

Ha szem tetoválást szeretne készíttetni, válassza a Sminktetoválás Centrumot! Honlapunkon, a www.sminktetovalascentrum.hu -n minden információt megtalál a szolgáltatásról! A 06704502319-es telefonszámon és a kutassy.krisztina@gmail.com email címen érdeklődhet a részletekről!