Masszázs kuponok: A gyógyulás útján

28 július 2017
 július 28, 2017
Masszázs kuponok: A gyógyulás útján
Kategória Életmód

Sokan végeznek ülőmunkát, ami azt jelenti, hogy naponta több órán keresztül ülnek egy íróasztalnál. Ez az egyébként cseppet sem természetes állapot hosszútávon és rövidtávon is kellemetlen élettani tüneteket produkál. A rövidtávú hatásokat mindenki érzi, hiszen már néhány óra elteltével jelentkezik az elgémberedett nyak, a sajgó hát, a bedagadt, érzéketlenné vált lábak, a begörcsölt izmok jelensége. Ilyenkor az íróasztaltól felállva semmire sem vágyunk jobban, mint arra, hogy valaki jól átmasszírozza a letapadt izmokat, sajgó ízületeket. Vannak, akik éppen ezért rendszeresen profi szakemberhez járnak masszázsra!

A masszázsnak rengeteg jótékony élettani hatása van, nem csupán ellazít, de a gyógyulásban is segít. Fizikai gyógyhatásai közé tartozik, hogy felfrissíti a vérkeringést, valamint fokozza a nyirokkeringést is. Ezáltal felgyorsítja a méregtelenítést, fokozza az anyagcserét. Kitágítja a bőr kapilláris ereit, így növeli annak tápanyagfelvételét is. A bőr rugalmasabb és feszesebb lesz, ezzel lassulnak az öregedési folyamatok is!

A masszázs nem csak izomfeszültség oldására, de stresszoldásra is kiváló. Relaxáló üzemmódba kapcsolja az embert, ellazít, oldja a depressziót, a szorongást, segít a kimerültségen, sokkal jobban esik utána az alvás is! Sportolók számára is ideális a rendszeres kezelés, mert fokozza az izmok teljesítményét, ugyanakkor gyorsítja a regenerálódást, sportsérülések esetén, vagy azok elkerülésének érdekében is javallott.

Nem csupán lazításra, de gyógyításra is kiváló a masszázs, mert csökkenti a magas vérnyomást, a műtétek utáni gyorsabb gyógyulást is elősegíti, de fájdalomcsillapítóként is hatásos, jótékonyan hat a szív, a vese vagy a máj működési zavaraira is.

A masszázst kipróbálni és rendszeresíteni garantáltan olyan ötlet, aminek korán megmutatkoznak a pozitív hatásai. Ezért egy ajándék masszázs kupon mindig telitalálat bárkinek!

A www.kuponoldalak.hu –n garantáltan talál kihagyhatatlan ajánlatokat, ami a masszázs kuponokat illeti! Kérdéseivel keressen fel minket az info@kuponoldalak.hu e-mail címen!

Comments are closed.