Masszázs kuponok: A gyógyulás útján

2017 júl 28. | Életmód

Sokan végeznek ülőmunkát, ami azt jelenti, hogy naponta több órán keresztül ülnek egy íróasztalnál. Ez az egyébként cseppet sem természetes állapot hosszútávon és rövidtávon is kellemetlen élettani tüneteket produkál. A rövidtávú hatásokat mindenki érzi, hiszen már néhány óra elteltével jelentkezik az elgémberedett nyak, a sajgó hát, a bedagadt, érzéketlenné vált lábak, a begörcsölt izmok jelensége. Ilyenkor az íróasztaltól felállva semmire sem vágyunk jobban, mint arra, hogy valaki jól átmasszírozza a letapadt izmokat, sajgó ízületeket. Vannak, akik éppen ezért rendszeresen profi szakemberhez járnak masszázsra!

A masszázsnak rengeteg jótékony élettani hatása van, nem csupán ellazít, de a gyógyulásban is segít. Fizikai gyógyhatásai közé tartozik, hogy felfrissíti a vérkeringést, valamint fokozza a nyirokkeringést is. Ezáltal felgyorsítja a méregtelenítést, fokozza az anyagcserét. Kitágítja a bőr kapilláris ereit, így növeli annak tápanyagfelvételét is. A bőr rugalmasabb és feszesebb lesz, ezzel lassulnak az öregedési folyamatok is!

A masszázs nem csak izomfeszültség oldására, de stresszoldásra is kiváló. Relaxáló üzemmódba kapcsolja az embert, ellazít, oldja a depressziót, a szorongást, segít a kimerültségen, sokkal jobban esik utána az alvás is! Sportolók számára is ideális a rendszeres kezelés, mert fokozza az izmok teljesítményét, ugyanakkor gyorsítja a regenerálódást, sportsérülések esetén, vagy azok elkerülésének érdekében is javallott.

Nem csupán lazításra, de gyógyításra is kiváló a masszázs, mert csökkenti a magas vérnyomást, a műtétek utáni gyorsabb gyógyulást is elősegíti, de fájdalomcsillapítóként is hatásos, jótékonyan hat a szív, a vese vagy a máj működési zavaraira is.

A masszázst kipróbálni és rendszeresíteni garantáltan olyan ötlet, aminek korán megmutatkoznak a pozitív hatásai. Ezért egy ajándék masszázs kupon mindig telitalálat bárkinek!

A www.kuponoldalak.hu –n garantáltan talál kihagyhatatlan ajánlatokat, ami a masszázs kuponokat illeti! Kérdéseivel keressen fel minket az info@kuponoldalak.hu e-mail címen!