Készüljön rendezvényére egyedi légtartásos sátorral!

2017 júl 28. | Üzlet

Rendezvényt szervez, és az ideális helyszínt keresi? Korszerű és egyszerűen kivitelezhető megoldásra van szüksége? A technikailag rendkívül fejlett sátorgyártáson belül többféle lehetőséggel ismerkedhet meg, amelyek közül minden szempontból, bárhol tökéletes lehet a légtartásos sátor felállítása, akár a téli időszakban is.

Nem csak a nyári, hanem az őszi és téli hónapokban is kivitelezhető a szabadtéri események megszervezése. A legtöbb esetben a már megszokott területre tervezzük különféle programjainkat, viszont egyszerűen választhatunk más környezetet is. A rendezvénysátorra bárhol és bármilyen hosszú időtartamon keresztül számíthatunk, ha strapabíró, minőségi anyagokból gyártott eszközt veszünk igénybe. Tökéletes megoldást nyújt a légtartásos sátor, amit sportpályák lefedésére is nagyszerűen használhatunk. Előnyei között érdemes megemlítenünk a szezonális üzemeltetést, az igényeink szerinti kialakítást, és akár fűtési energia-megtakarítással is működtethetjük őket. Többféle erősítés és világítási mód közül választhatjuk ki azt, ami számunkra ideális. Fontos, hogy profikra bízzuk a kivitelezést, hiszen csak így lehetünk biztosak a nehézségek nélküli fenntartásban.

Látogatói színvonalas fogadására alkalmas, speciális kialakítású légtartásos sátor teljes körű kivitelezésében segítségére vagyunk. Sátorgyártást vállaló cégünk, a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. elképzelései szerint biztosítja légtartásos sátrát! Három hőszigetelő réteggel oldjuk meg a sátorgyártást, ugyanis így akár 30%-os fűtési energia-megtakarítás is elérhető. Az áramkimaradásokra szintén gondolunk, automatikus üzemeltetésű aggregát alkalmazásával ezekben az esetekben sem kell a nehézségektől tartania. Informálódjon részletesen szolgáltatásunkról a www.hungaplan.hu weboldalunkon!

Állítsa fel igényei szerinti légtartásos sátrát, és bonyolítsa le a tervezett programjait sikeresen! Egyedi, minőségi kivitelezés céljából keressen fel bennünket! Hívjon minket a 06-96-364-057–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hungaplan@t-online.hu e-mail címünkre!