Készüljön rendezvényére egyedi légtartásos sátorral!

28 július 2017
 július 28, 2017
Készüljön rendezvényére egyedi légtartásos sátorral!
Kategória Üzlet

Rendezvényt szervez, és az ideális helyszínt keresi? Korszerű és egyszerűen kivitelezhető megoldásra van szüksége? A technikailag rendkívül fejlett sátorgyártáson belül többféle lehetőséggel ismerkedhet meg, amelyek közül minden szempontból, bárhol tökéletes lehet a légtartásos sátor felállítása, akár a téli időszakban is.

Nem csak a nyári, hanem az őszi és téli hónapokban is kivitelezhető a szabadtéri események megszervezése. A legtöbb esetben a már megszokott területre tervezzük különféle programjainkat, viszont egyszerűen választhatunk más környezetet is. A rendezvénysátorra bárhol és bármilyen hosszú időtartamon keresztül számíthatunk, ha strapabíró, minőségi anyagokból gyártott eszközt veszünk igénybe. Tökéletes megoldást nyújt a légtartásos sátor, amit sportpályák lefedésére is nagyszerűen használhatunk. Előnyei között érdemes megemlítenünk a szezonális üzemeltetést, az igényeink szerinti kialakítást, és akár fűtési energia-megtakarítással is működtethetjük őket. Többféle erősítés és világítási mód közül választhatjuk ki azt, ami számunkra ideális. Fontos, hogy profikra bízzuk a kivitelezést, hiszen csak így lehetünk biztosak a nehézségek nélküli fenntartásban.

Látogatói színvonalas fogadására alkalmas, speciális kialakítású légtartásos sátor teljes körű kivitelezésében segítségére vagyunk. Sátorgyártást vállaló cégünk, a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. elképzelései szerint biztosítja légtartásos sátrát! Három hőszigetelő réteggel oldjuk meg a sátorgyártást, ugyanis így akár 30%-os fűtési energia-megtakarítás is elérhető. Az áramkimaradásokra szintén gondolunk, automatikus üzemeltetésű aggregát alkalmazásával ezekben az esetekben sem kell a nehézségektől tartania. Informálódjon részletesen szolgáltatásunkról a www.hungaplan.hu weboldalunkon!

Állítsa fel igényei szerinti légtartásos sátrát, és bonyolítsa le a tervezett programjait sikeresen! Egyedi, minőségi kivitelezés céljából keressen fel bennünket! Hívjon minket a 06-96-364-057–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hungaplan@t-online.hu e-mail címünkre!

Comments are closed.