Milyen kárpit előnyös irodai környezetben?

2017 júl 27. | Lakberendezés

Irodája kialakítása előtt áll, és feladatai között szerepel a bútorok megfelelő kárpitozási módjának kiválasztása? Netán nehézségei adódtak jelenlegi berendezéseivel, emiatt más bútorkárpitozási lehetőséget keres? Aqua-Clean bútorszövettel nem kell tartania a porosodástól, és a foltokat is egyszerűen eltávolíthatja.

Irodai környezetünk kialakítása során nem csak saját szempontjainknak megfelelően szükséges eljárnunk, hanem más tényezőket is tanácsos figyelembe vennünk. A kiválasztott bútorok mérete, majd elrendezésük nagymértékben függ attól, hogy mekkora alapterület áll rendelkezésünkre. Jól átgondoltan, minőségi kellékek közül válogatva könnyedén berendezhetjük helyiségeinket, a cég profiljának megfelelően. Azonban nem szabad megfeledkeznünk az ülőalkalmatosságok kárpitozási módjáról sem.

Igénybevett, már nem szívesen használt berendezések esetén minél hamarabb javasolt a bútor felújítás, új elemeket illetően pedig érdemes időt szánnunk a bútorkárpitozás megfelelő kivitelezésére. Gyakran előfordul, hogy foltok maradnak ülőgarnitúránkon, vagy a foteleken, sőt a rendszeres portalanítás is gondot okozhat. Ám minden nehézségről megfeledkezhetünk, ha az Aqua-Clean bútorszövetet választjuk, hiszen ezt az anyagot gyorsan és egyszerűen varázsolhatjuk tisztává.

Szennyeződéstaszító tulajdonságokkal rendelkező, hosszú időn keresztül megbízható Aqua-Clean bútorszövetet kínálunk elérhető áron. Speciális kivitelezésű anyagunkat használva megszabadulhat a takarítási gondoktól. Argo Kárpit cégünk színvonalas bútorkárpitozási és bútor felújítási szolgáltatást nyújt! Tájékozódjon részletesen tevékenységünkkel, valamint a nálunk beszerezhető kárpitozási anyagokkal kapcsolatban a www.argokarpit.hu weboldalunkon!

Tüntesse el bármikor a nem kívánatos foltokat bútoráról, és nyújtson kényelmet minden ügyfele számára az Aqua-Clean bútorszövet alkalmazásával! Kárpitozással kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-70-566-7374–es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@argokarpit.hu e-mail címünkre!