Miért tanácsos a kisállat hamvasztást választani?

2017 júl 27. | Nőknek

Kedvenceink az évek során szinte hozzánk nőnek, és családtagként tekintünk rájuk, így emiatt is mélyen érint minket, amikor elérkezik a végső búcsú pillanata. Ilyenkor szeretnénk méltó körülmények között elköszönni kedvencünktől, erre pedig talán a legmegfelelőbb megoldás, ha elhamvasztatjuk kutyánkat vagy macskánkat.

A kisállat hamvasztás lehetőséget ad arra, hogy ne csak hagyományos temetéssel adhassuk meg a végtisztességet kedvencünknek, ugyanis az elföldelés azon túl, hogy egészségügyi kockázatokat rejt magában, lelkileg és fizikailag is megterhelő egy állattulajdonos számára.

Sokan azért nem élnek a kisállat hamvasztás lehetőségével, mert attól tartanak, hogy kedvencünk több állattal együtt kerül a hamvasztóba. Mivel a hamvasztókemence mobilis, ezért lehetőség van arra, hogy akár az állattulajdonos házánál történjen meg a kedvenc elhamvasztása, így a kutya, vagy macska gazdája a saját szemével tapasztalhatja, hogy minden a megbeszéltek szerint megy!

A hamvasztás bármilyen súlyú állat esetében megoldás lehet, így nem kell igazodni semmilyen egészségügyi szabályozáshoz, ugyanis az elföldelt tetemek nem haladhatják meg a 40 kg-ot, így, egy nagyobb testű kutya esetében csakis a kisállat hamvasztás jöhet szóba!

A hamvasztás után az urnát el is földelhetjük, vagy bevihetjük a házba, és egy nekünk kedves helyen végső nyughelyet adhatunk kedvencünknek.

A kisállat hamvasztást olyan szakemberek végzik, akik nemcsak hozzáértésükről tesznek tanúbizonyságot, hanem állatszeretetükről is, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a nehéz percekben is támogatnak majd minket!

Teremtsen méltó körülményeket a búcsúhoz a kisállat hamvasztás lehetőségével! A Nagydarab Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. az Ön rendelkezésére áll! További információkért keresse fel honlapunkat a www.tetemszallitasbudapesten.com címen! Kérdés esetén hívjon minket a 06-30-311-7788-as számon vagy írjon nekünk a honlapunkon található üzenetküldő segítségével! Keressen minket bizalommal!