A vakációszezonra tökéletes reklámajándék: utazótáska

2017 júl 27. | Üzlet

A reklámajándék a cégek kedvelt marketingeszköze, és ez nem véletlen, hiszen rendkívül költséghatékony megoldásról van szó. Már csak az ajándék jellege miatt is pozitív képet fest vállalkozásról, ráadásul remekül lehet vele erősíteni márkaképünket. Cégünk logóját és elérhetőségét manapság már szinte bármilyen használati tárgyra rá lehet nyomtatni a tolltól kezdve az esernyőig. Amikor a cég úgy dönt, hogy reklámajándékot készíttet, mindig érdemes végiggondolni, hogy melyik használati tárgyat válasszuk.

Nincs szabály arra vonatkozóan, hogy milyen a tökéletes reklámajándék, de érdemes néhány szempontot figyelembe venni. Milyen tárgyra lehet szüksége az ügyfélnek? Mit használ a leggyakrabban? Mi az, aminek biztosan örülni fog? Mi számít aktuális kelléknek?

A nyári szezon beköszöntével remek ajándék lehet az utazótáska. Ezekben a hónapokban sokan nyaralnak, és bizony ehhez egy jó utazótáska elengedhetetlen. Szinte minden nyaralás más-más méretű utazótáskát igényel, ami függ a nyaralás hosszától, a helyszíntől és a közlekedési eszköztől is. Pontosan ezért van az, hogy utazótáskából sosincs elég, mert mindig az a méret hiányzik, ami éppen kellene.

Remek reklámajándék az utazótáska, mert szinte biztosan használva lesz, és az ajándékozott is hálás lesz egy ilyen praktikus ajándékért. A sokat utazók számára ráadásul külön jó ajándék az utazótáska, hiszen nekik viszonylag gyakran van szükségük új táskára. Reklámozás szempontjából is hasznos választás az utazótáska, ugyanis nem lehet zsebre rakni, mindig szem előtt van, így a tulajdonos környezete is láthatja cégünk üzenetét.

Minőségi reklámajándékot keres? Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg az általunk biztosított lehetőségeket! További információért látogasson el honlapunkra, a www.dualreklam.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36/1-410-26-72-es telefonszámon, illetve a dual@dualreklam.hu e-mail címen!