Tudnivalók a mezoterápiáról

2017 júl 3. | Nőknek

A mezoterápia olyan kozmetikai-orvosi szakterület, aminek alkalmazásával a mikroszkopikus méretű természetes kivonatok, különböző homeopátiás szerek és vitaminok egy tű segítségével bejuttathatók a bőrbe. A kezelés rendkívül hatásos, a beavatkozás alkalmazása pedig igen széles körű: szinte minden bőrtípus kiválóan kezelhető ezzel a módszerrel.

Az évek múlásával egyre több figyelmet kell szentelnünk arcbőrünk ápolására, de sajnos az öregedés nem vár, és már elég korán szembesülhetünk a ráncokkal vagy a hajhullással. A mezoterápia hatékony megoldást jelent a problémás területek kezelésére, hiszen a beavatkozás rendkívül gyors és fájdalommentes!

A mezoterápiás kezelések között megtalálhatóak a tűvel vagy anélkül végezhető beavatkozások, illetve a legújabb technikai újításnak köszönhetően már lézeres mezoterápiás kezelést is igénybe vehetünk. A mezoterápia alkalmazása során több mint 100 hatóanyag közül választhatunk. Miután döntöttünk a számunkra ideális mellett, megkezdődhet a beavatkozás. A szer befecskendezése közvetlenül a problémás bőrfelületbe történik, majd kifejti hatását az adott területen.

A tű nélküli mezoterápiás kezelés garantáltan fájdalommentes beavatkozás, ugyanis csak a bőr felszínére jut el a hatóanyag, majd különböző technikák alkalmazásával, például ultrahanggal vagy elektroporációval, mélyebbre juttatják a szereket a bőrben. A speciális gépek alkalmazásával a bőr felvevőképessége jelentős mértékben fokozható, ennek köszönhetően a hatóanyagok valóban elérik a problémás területet és ott fejtik ki hatásukat.

A mezoterápia nem csak szépészeti beavatkozásként ismert, akár kiegészítheti a reumatológiai kezeléseket is, emellett pedig hasznos az érrendszeri betegségek ellen is!

Ha szeretné kipróbálni a mezoterápiás kezelést, a Santemed Clinique de Beauté Szalonban erre is van lehetősége! További információkért keresse fel honlapunkat a www.santemedbeauty.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30/648-0878-as számon vagy érdeklődjön e-mailen, az info@santemedbeauty.hu címen!