Napvitorla: Az árnyékolás művészete

2017 júl 3. | Lakberendezés

Ha árnyékolókat kell választanunk kertünkbe, teraszunkra vagy akár köztéri pihenőhelyekre, parkokba, akkor számos alternatíva közül választhatunk, melyek mindegyike rendelkezik előnyökkel vagy épp hátrányokkal. Ilyenek például az előtetők, pergolák, szaletlik napernyők vagy napellenzők és így tovább, melyek ugyan remekül funkcionálnak, de lássuk be, sok esetben nem a legtökéletesebb megoldások. A fix előtetők a téli napokon sem engedik be a napfényt, nyáron gyakran megreked a meleg levegő alattuk.A mobil napernyőket, karos napfénytetőket, ha nem húzzuk be vagy eresztjük le idejében gyakran szélkárok áldozatai lesznek.

Ha kifejezetten a nyári időszakra keresi a széláteresztő, időjárásálló (egyedi igény esetén vízálló) minden tekintetben esztétikus és nem utolsó sorban formabontó megoldást, akkor érdemes elgondolkodni a napvitorlák adta lehetőségeken!

A napvitorlák hazánkban még sok helyen nem ismertek, de a szabadtéri vendéglátóhelyeken vagy strandokon, rendezvényeken már találkozhatunk ezzel a megoldással. Mindez érthető, hiszen aligha van esztétikusabb megoldás a tűző napsugarak elleni védelemre, viszont szerencsére nem csak a közösségi helyeken, hanem akár otthonunkban vagy telkünkön is élvezhetjük a napvitorlák minden előnyét! Ezek felettébb egyszerű alkalmatosságok, hiszen huzalokkal, láncokkal kifeszített, kifejezetten erre a célra tervezett PE vászonról beszélünk, ami átereszti a szelet és remekül szűri a napsugarakat. A kihelyezéskor a szakembereink a helyszíni adottságoknak megfelelően helyezik el a rögzítési pontokat,illetve döntik a ponyvát, hogy a legmegfelelőbb árnyékot biztosítsa.Erős anyagának köszönhetően egy nagyobb szél esetén sem kell attól tartanunk, hogy bármi baja lesz a napvitorlának.

Ha úgy érzi, szeretné valami igazán különleges, és nem utolsó sorban hasznos elemmel feldobni kertjét, akkor a legjobb helyen jár! Cégünknél kiváló minőségű napvitorlákat vásárolhat az egyedi ízlésének megfelelően! További részletekért látogasson el weboldalunkra, a www.world2000.hu–ra! Kérdéseivel és észrevételeivel bátran keressen fel minket a +36 70 948 3770-es telefonszámon, valamint az iroda@world2000.hu e-mail címen!