Miért válasszunk személyi edzőt?

2017 júl 3. | Sport

Napjainkban egyre többen szeretnek társaságban edzeni, ugyanis rendkívül motiváló ereje van egy több személyes edzésnek. „Ha neki megy, nekem is fog!” – gondoljuk magunkban. Egy másik ember, aki már profibb szinten van, mint mi, rengeteget tud segíteni, legfőképp akkor, ha az illető a személyi edzőnk, akinek a legfőbb célja, hogy ösztönözzön minket a rendszeres mozgásra!

Sokaknak a motiváció hiányzik az edzések során, e nélkül a többség rendkívül nehezen szabadul meg a felesleges kilóktól vagy szánják rá magukat az állandó mozgásra. Egy személyi edző nem kímél minket, ugyanis rávilágít gyengeségeinkre és felismeri azokat a hátráltató tényezőket, amelyek visszatartanak abban, hogy elérjük a kívánt alakunkat. A személyi edző szinten tartja az edzéstervünket, és semmi esetre sem engedi, hogy félvállról vegyük a tréningeket, ha pedig sikert érünk el, természetesen a dicséret sem marad el, ami tovább erősít bennünket céljaink elérésében!

A személyi edző jelenléte biztonságot is nyújt, ugyanis, ha bármilyen sérülés történne velünk mozgás közben, azonnal segítő kezet kapunk, emiatt elkerülhetők a komolyabb balesetek is. Egy hozzáértő személy tisztában van azzal, hogy mik a holtpontok, vagyis bizonyos gyakorlatok után nem szabad megerőltetnünk magunkat, mert akár hetekre is lesérülhetünk.

Ha személyi edzőt szeretnénk választani, leginkább a szimpátia segít a döntésben. Hiába nézzük meg okleveleit, referenciáit az illetőnek, ennél sokkal fontosabb, hogy ne érezzük magunkat kellemetlenül előtte és merjük elvégezni a gyakorlatokat. Sokan azért nem járnak konditermekbe, mert szégyellik magukat mozgás közben, így pedig nem lehet elérni a kitűzött célt! Egy jó személyi edző segít leküzdeni gátlásainkat és támogat minket!

Ha úgy érzi, egyedül nem megy, és motiváló erőre van szüksége, keressen fel! Segítségemmel biztos eléri céljait! További információkat honlapomon találhat, melyet a www.szemelyiedzes.com címen érhet el! Kérdés esetén hívjon telefonon, a 06-70/602-9046-os számon vagy érdeklődjön e-mailen, a hazadijudit@gmail.com címen!