Fűtsön energiatakarékosan és kényelmesen!

2017 júl 3. | Lakberendezés

Nincs megelégedve a jelenlegi fűtési rendszerével, így más megoldáson gondolkodik? Örülne, ha szinte mindent el tudna égetni, ráadásul kimagasló hatásfokkal? Pellet fűtéssel kényelmes megoldáshoz juthat, automata üzemeltetésű DS BIODUO kazánnal pedig több fajta tüzelőanyaggal fűthet problémamentesen, akár hasábfával is.

Otthonunk melegen tartása az alapvető, nélkülözhetetlen tényezők közé tartozik. Komfortos életvitelünk során gyakran adódhat nehézségünk, ha nem megfelelő működésű berendezést alkalmazunk. Fűtésre szolgáló eszközök többféle típusa közül tudjuk kiválasztani azt, amely igényeinknek a legmegfelelőbb. Ha még nem ismert számunkra a pellet fűtés, érdemes minél részletesebben tájékozódnunk, hiszen nagyszerű lehetőséget nyújt, és többek között az energiatakarékossághoz is nagymértékben hozzásegít bennünket. Előnyben részesíthetjük a DS BIODUO kazánokat, remek tulajdonságaiknak köszönhetően:

  • Szinte az összes adagolható szerves anyag elégethető velük.
  • Hatásfok és élettartam növelő funkciókkal rendelkeznek.
  • A hasábfát külön égő kamrában tudják kezelni.
  • Ha leégett a fa, automatán átkapcsol pellet tüzelésre.
  • Rendkívül nagy tüzelőanyag tárolóval vannak ellátva.
  • Tökéletesen biztosítják a kényelmet.

Sokan úgy gondolhatjuk, hogy a pellet kazán ára meglehetősen magas. Azonban hosszú távon jelentős megtakarítást érhetünk el, és megbízható eszközzel fűthetünk az év bármely szakaszában.

Gondtalan életvitelét támogató fűtési rendszer üzemeltetése, több fajta tüzelőanyag elégetése céljából cégünknél, a DS Optim Kft.-nél a legjobb helyen jár! Új generációs termékeinkkel egyedülálló módon fűthet. Speciális kialakítású DS BIODUO kazánunkról, a pellet kazán áráról, és más fontos információkról részletesen olvashat internetes oldalunkon, tájékozódjon a www.dspellet.eu webcímen!

Legyen maximálisan elégedett otthona fűtésével, alkalmazzon speciális kivitelezésű DS BIODUO kazánt, amellyel energiatakarékosan és egyszerűen biztosíthatja a meleget! Hosszú élettartamú berendezés üzemeltetése céljából forduljon hozzánk bizalommal! Szívesen válaszolunk a pellet fűtéssel kapcsolatos kérdéseire, ha keres bennünket elérhetőségeink valamelyikén. Hívjon minket a 06-70-949-3949-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a barath@dsenergia.eu e-mail címünkre!