Miért célszerű a biztonsági bejárati ajtó mellett dönteni?

2017 jún 29. | Lakberendezés

Nyílászáróink kiválasztása alkalmával fontos, hogy nagy gondot fordítsunk a bejárati ajtónk típusára. Mérvadó az esztétikus, igényünknek megfelelő kialakítás, azonban nem szabad megfeledkeznünk a biztonsági funkcióról sem. Ha ügyelünk a megfelelő szerkezeti felépítésre, rengeteg problémától óvhatjuk meg magunkat. A biztonsági bejárati ajtók betörésbiztos megoldást nyújtanak!

A nyílászárók terén napjainkban többféle típussal találkozhatunk, így többek között a műanyag nyílászárókkal is. Ugyanez a helyzet a bejárati ajtók esetében is, hiszen eltérő fajtáik közül választhatjuk ki a nekünk legmegfelelőbbet. Döntésünk előtt tanácsos kiemelt figyelemben részesítenünk a biztonsági tulajdonságokat. Az acél ajtón sokkal időigényesebb áthatolni, és nagyobb zajra is lehet számítani. Masszív anyagának, minden szempontból kiemelkedően magas ellenálló képességének, és egyéb előnyös tulajdonságainak köszönhetően legjobban akkor járunk, ha fém biztonsági bejárati ajtót rendelünk.

A Fenster Türen Kft. munkatársaiként teljes körű segítséget nyújtunk biztonsági bejárati ajtók, műanyag nyílászárók, és más eszközök beszerzése esetén is. Különleges műszaki megoldásaink, korszerű eszközeink, minőségi anyagaink lehetővé teszik, hogy az általunk biztosított biztonsági bejárati ajtók stílusosak, ugyanakkor tökéletesen megbízhatóak legyenek. Amennyiben ajtaját cserélni szükséges, ingyenesen végezzük a biztonsági bejárati ajtó beépítését. Valós biztonságot garantáló termékeinkről szerezzen bővebb információt internetes oldalunkon, a www.fensterturen.hu honlapon!

Ne aggódjon többet otthona védelme miatt! Alkalmazza Ön is a biztonsági bejárati ajtók egyikét, mellyel teljes biztonságban érezheti magát családjával együtt! Fém biztonsági bejárati ajtó igényét jelezze felénk, kérdéseivel pedig szintén forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén! Hívjon minket telefonon, a 06-1-264-1619–es számunkon, vagy írjon e-mailt az info@fensterturen.hu címünkre!