Ezekre figyeljen, mielőtt bontott alkatrészt vásárolna!

2017 jún 29. | Férfiaknak

Az új autóalkatrészek gyakran igen magas áron kaphatóak, és ez komoly problémát jelenthet akkor, ha hirtelen kell beszereznünk egy új alkatrészt, ezért egyre népszerűbb választás a bontott alkatrészek vásárlása. Kifejezetten okos döntés bontott alkatrész mellett dönteni, hiszen ugyanúgy el tudják látni a kívánt funkciót, mégis sokkal olcsóbban beszerezhetőek. Azonban a bontott alkatrész vásárlása hozzáértést igényel, hiszen nem ismerjük az adott alkatrész történetét, így a megfelelő állapotfelmérés elengedhetetlen.

Mivel többségünk nem tudja ránézésre megállapítani egy alkatrészről, hogy mik a rejtett hibái, érdemes már eleve azt megválogatnunk, hogy milyen kereskedőtől vásárolunk. Mindenképp olyan céget válasszunk, amely megbízható. A bontott alkatrész vásárlásakor ügyeljünk arra, hogy megkapjuk mellé a műbizonylatot, a garanciát és a számlát is. Innen tudhatjuk, hogy olyan autóbontót találtunk, ahol betartják a szabályokat.

Ami pedig az alkatrészeket illeti: érdemes kihasználni az internet nyújtotta lehetőségeket. Nem csak a bontott alkatrésszel kereskedő cégekről tudhatunk meg többet az interneten – vásárlói vélemények, referenciák, stb. – hanem magáról a keresett alkatrészről is. Nem árt tudni, hogy az a bizonyos típus, amit keresünk, hogyan funkcionált a többi olyan vásárlónál, akik autójukba szintén bontott alkatrészt vásároltak. Ezzel a két kutatási módszerrel nem csak azt tudhatjuk meg, hogy honnan érdemes a keresett bontott alkatrészt megvásárolni, de más hasznos információkhoz is juthatunk.

Bontott alkatrészt venne, megbízható kereskedőtől? Forduljon hozzánk bizalommal! További információkért látogasson Nissan autóbontó cégünk honlapjára, a www.nissanbonto.hu webcímre, és tekintse meg bontott Nissan alkatrészeink széles választékát, valamint tájékozódjon hasznos cikkeinkből! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-290-61-37-es és a +36-20-9-333-200-as telefonszámok valamelyikén, illetve az info@nissanbonto.hu e-mail címen!