Ezeket gondolja végig, mielőtt kontaktlencsét vásárol!

29 június 2017
 június 29, 2017
Ezeket gondolja végig, mielőtt kontaktlencsét vásárol!
Kategória Életmód

Szemüvegről áttérni kontaktlencsére nagy döntést jelent. Manapság olyan sokféle típus közül választhatunk, hogy érdemes feltennünk magunknak pár kérdést, mielőtt megvásároljuk első kontaktlencsénket. Természetesen elsősorban optikussal érdemes egyeztetnünk a vásárlásáról, de vannak olyan kérdések, amelyekre csak mi tudhatjuk a választ.

Először is azt kell eldöntenünk, hogy milyen gyakran szeretnénk viselni a kontaktlencsét. Nem mindegy ugyanis, hogy csak különleges alkalmakra, hetente egyszer, vagy minden nap lesz rá szükségünk. Léteznek napi-, heti-, és havi kontaktlencsék is, így érdemes az alapján választanunk, hogy milyen gyakorisággal szeretnénk viselni. Azt sem árt előre végiggondolnunk, hogy hajlandóak vagyunk-e kellő időt és energiát fordítani a kontaktlencse tisztítására. A havi lencsék ugyanis rendszeres és alapos tisztítást igényelnek, a baktériumok elkerülése végett. Azonban ha nincs kedvünk ezzel vesződni, választhatjuk a napi kontaktlencséket is, amelyek nem igényelnek karbantartást.

Ma már arra is van lehetőségünk, hogy olyan kontaktlencsét vásároljunk, amelyben aludni is lehet, ezzel a típussal éjjel-nappal élvezhetjük az éleslátás örömét. Ha a kontaktlencsét a külsőnk megújítására is szeretnénk használni, akkor akár választhatunk a különböző színezett lencsék közül is, melyekkel megváltoztathatjuk a szemünk színét. Végezetül ne feledjük, hogy a kontaktlencse viselése összességében többe kerül, mint a szemüveg, így érdemes végiggondolnunk, hogy megéri-e a költségeket, ám szerencsére a kontaktlencsék sem túl magas árfekvésűek.

Kontaktlencsét vagy szemüveget vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal, és megtaláljuk az optimális megoldást Önnek! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.optikshop.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-808-7887-es telefonszámon, illetve az info@optikshop.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!

Comments are closed.