Csőrendszerek hideg- és melegvízre? Válassza a FLUIDTHERM termékeit!

2017 jún 29. | Technológia

Amikor csővásárlásról van szó, általában olyan gyártmányt keresünk, amely a meleg és a hideg vízhez is ideális. Ilyen a FLUIDTHERM csőrendszer, melyeket alkalmazhatjuk hideg és meleg higiénikus-szaniter vízhez, ugyanishelyettesítik az ivórendszerek hagyományos horganyozott csöveit. Számos területen felhasználható a FLUIDTHERM csőrendszer, többek között: itatókhoz, különböző öntözőrendszerekhez, fűtésrendszerekhez, hűtőrendszerekhez. Gépjárműveken is alkalmazhatók, kis súlyuknak és jó ellenállóképességüknek köszönhetően, például vonatokon, hajókon és kamionokon is.

Az anyagminőséget független hivatalos laboratóriumok (Szerb Egészségügyi Intézet, Svéd Bodycote) ellenőrzik, valamint magyarországi ivóvíz engedéllyel is rendelkeznek a termékek, így biztosan megbízhatunk a FLUIDTHERM csövekben. Azért érdemes a FLUIDTHERM termékeit választani, mert igazán hosszú élettartamúak, amely többek között annak köszönhető, hogy ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben. A csöveket nem károsítja áram, és sima felülete miatt nem rakodik le benne vízkő. Anyaga kilencszer könnyebb, mint az acél, emellett egyszerűen hegeszthető, így remekül kezelhető. Egyáltalán nem káros – nem véletlenül használható ivóvíz vezetéséhez is – remek a hő- és a hangszigetelő képessége is. A termékek zöld és fehér színben kaphatóak, a csatlakozók rézbetéttel készülnek, melyek nikkelbevonatuknak köszönhetően áthatolhatatlanok.

Megbízható és minőségi csőrendszert szeretne kiépíteni? Forduljon hozzánk bizalommal!Cégünk termékkínálatában műanyag, PVC, polipropilén és polietilén termékek széles választékát találja. Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványok követelmeinek, a modernitás és a minőség a legfontosabb számunkra. További információkért látogasson el honlapunkra, a www.pestan.eu webcímre, és tudjon meg többet csőrendszereinkről! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-409-8862-es telefonszámon, illetve a pestan@pestan.eu e-mail címen!