A Touchtec bőrkesztyűk előnyeiről – Használja érintőképernyős telefonját kesztyűben is!

2017 jún 27. | Nőknek

Téli időszakban sokszor okoz problémát kesztyűben használni érintőképernyős telefonjainkat, ugyanis, ahhoz, hogy sms-t tudjunk írni, vagy telefonálhassunk mindenképp meg kell váljunk a kesztyűtől, ami fagypont közeli hőmérséklet esetében nem túl kellemes érzés kézfejünknek. Jó hír, hogy a ruházati termékek is igyekeznek felvenni a tempót a technológia fejlődésével, ennek köszönhetően már kapható a TouchTec bőrkesztyű, aminek viselésével komfortosabbá válik az okostelefon kezelése!

A legtöbb régebbi érintőképernyős eszköz rezisztív technológiával készült, ami hasonlóképpen működik, mint a gombok a billentyűzeten, csak ebben az esetben a képernyőt hozzuk működésbe. A legújabb érintő felületek ezzel szemben már kapacitív technológiával rendelkeznek, és sokkal tartósabbak, mint korábbi típusaik. Aki már használt bármilyen érintőképernyős felületet, tisztában van azzal, hogy csakis puszta kézzel lehet működésbe hozni, így ennek hatására fejlesztették ki a TouchTec bőrkesztyűket.

A TouchTec kesztyűk valódi báránybőrből készültek, speciális nanotechnológiás eljárással, a termék nők és férfiak számára is egyaránt elérhető! A legnagyobb előnyük ezeknek a kesztyűknek, hogy a teljes felületükkel tudjuk működtetni az okostelefon képernyőjét, ami azért is ideális, mert mostanáig a boltokban nagyrészt olyan érintőképernyős telefonokhoz illő kesztyűt lehetett vásárolni, aminek csak az ujjvégeivel, vagy a mutatóujjal tudtuk működtetni a telefont, ez pedig rendkívül korlátozta lehetőségeinket. A kesztyű alkalmas a mindennapi használatra, de sportoláshoz, autóvezetéshez, vagy motorozáshoz is kiváló választás!

Ugyan még csak most kezdődött a nyár, de már érdemes elgondolkozni téli kiegészítőink megvásárlásán! A TouchTec bőrkesztyűket a Manual Divat Kft. kínálatából megvásárolhatja! A termékeket honlapunkon a www.pecsikesztyuaruhaz.hu címen megtekintheti. Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-72-515-133-as számon, vagy írjon üzenetet weboldalunkon keresztül!