Válasszon olyan csomagküldő céget, amely széleskörű szolgáltatást nyújt!

2017 jún 22. | Üzlet

Manapság rengeteg csomagküldő cég közül választhatunk, ezért mindenképp érdemes felelősségteljes döntést hoznunk, hiszen hatalmas különbségek lehetnek egy-egy cég között. Mindenképp érdemes azt a céget választanunk, amely a csomagküldésen túl egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat is kínál, illetve fontosnak tartja az ügyfélkapcsolatok ápolását is.

A Complexpress Logisztika Kft. teljes mértékben megfelel a fent említett követelményeknek. A csomagszállításon túl cégünk szolgáltatásai közé tartozik a beszállítás (a világ bármely országából), betárolás, raktározás, készletnyilvántartás, komissiózás (küldemény összeállítás), címkézés, csomagolás, csomagolóanyag ellátás, kitárolás, közúti és légi szállítás, fulfillment, RCL (Remote Control Logistics), munkaidőn kívüli kézbesítés, visszáru kezelés, egyedülálló minőségi garanciák, utánvét kezelés, logisztikai átvilágítás és az optimalizálási javaslatok. Alternatív csomagátvételi lehetőségeket is biztosítunk, legyen szó Pick Pack Pontokról, csomag automatákról vagy postahivatalokról. Számunkra a legfontosabb az ügyfél, ezért is vállalunk idő – és árgarantált kézbesítést, és személyes tanácsadást is. Hosszú távú együttműködés esetén a teljes körű csomaglogisztika kialakítása a célunk, mely mindkét fél számára kedvező eredménnyel jár. Külföldi piacra lépés esetén különösen fontosak az innovatív logisztikai megoldások, illetve a fulfillment és az RCL technológia alkalmazása.

Válasszon olyan csomagszállító céget, amely nem csak a mennyiségre koncentrál, hanem hosszú távon sikeresebbé akarja tenni az Ön vállalkozását! További információért látogasson el honlapunkra, a www.complexpress.hu és tekintse meg szolgáltatásaink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-203-4681-es és a 06-30-694-2465-ös telefonszámok valamelyikén, illetve az ugyfelszolgalat@complexpress.hu e-mail címen!