Az ollókaros napellenzők előnyeiről

2017 jún 22. | Üzlet

Ahogy megérkezik a nyári forróság, elsődlegessé válik a megfelelő árnyékolás megoldása. A tűző napon hosszú időt eltölteni nem csak kellemetlen, de még kifejezetten veszélyes is, ezért a kültéri vendéglátóegységek esetében elengedhetetlen az árnyékos helyek biztosítása. A legnépszerűbb megoldás az ollókaros napellenzők használata, és ez nem véletlen, hiszen számtalan előnyük van.

Az ollókaros napellenzők kifejezetten nagy területek árnyékolásához lettek kialakítva – ellentétben az egyszerű napernyőkkel. Általában teraszok árnyékolására használják, de ez nem követelmény, ugyanis ha az épület kialakítása engedi, akkor bármilyen területet árnyékolhatunk vele. Leginkább a különböző vendéglátóhelyek szerelnek fel ollókaros napellenzőt, hiszen nyáron szinte mindenki kültéri helyre szeret leülni, azonban a napsütés a nagy melegben zavaró sőt, elviselhetetlen lehet, ezért a megfelelő árnyékolás elengedhetetlen. Az ollókaros napellenző sokkal elegánsabb és hatékonyabb megoldás, mint a napernyős asztalok, így nem véletlen, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend.

Az ollókaros napellenzők egy önálló tartószerkezet segítségével vannak az épület falára rögzítve. Több méteres területet is képesek leárnyékolni, minden az épület kialakításától és a tervezéstől függ. Sokféle anyag és szín közül választhatunk attól függően, hogy a vendéglátó helyiségünk arculatához mi illik a legjobban. Kézzel, tekerőkarral és motorral működő ollókaros napellenzők is vannak, rajtunk múlik, milyet szeretnénk. Az sem utolsó szempont, hogy az ollókaros napellenző felszerelésével védjük vendéglátóhelyiségünk kültéri részét az időjárási viszontagságoktól.

Minőségi ollókaros napellenzőt keres? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.albalamella.hu webcímre és tekintse meg árnyékolóink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-420-1933 és a +36-70-389-1936 telefonszámon, illetve az info@albalamella.hu e-mail címen!