Minőségi hangzásra vágyik autójában? Válassza a Hertz erősítőket!

2017 jún 21. | Technológia

Az autóhifi erősítő elsődleges funkciója, hogy javítsa a hifiberendezés hangminőségét. Természetesen hozzájárul a hangerő növeléséhez is, de a széles körben ismert tévhittel szemben az autóhifi nem attól kiváló, hogy nagyon hangos, hanem a vezetés közbeni zeneélménytől, emiatt olyan érzésünk támadhat, mintha akár élőben hallgatnánk egy koncertet.

Megkülönböztetünk 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 és 8 csatornás erősítőket, közülük a leggyakrabban az 1, 2 és 4 csatornásokat használjuk, amelyek biztosítják az egyedi hangzást, a zenei stílusok valódi akusztikáját. Az autóhifi erősítők felépítésük alapján lehetnek digitális- vagy analóg készülékek, a különbséget befolyásolja közöttük méretük, a melegedés gyorsasága, és nem utolsó sorban a hangminőség. Az analóg készülékek nagyobbak, mint a digitális típusok. Napjaink folyamatos technikai fejlesztéseinek köszönhetően ma már a digitális erősítők a keresettebbek, köszönhető ez kiváló hangminőségüknek és méretüknek, így akár az ülés alatt is elférnek a készülékek!

A Hertz digitális erősítők garantálják a valódi zene élményét! A márka különböző termékei más és más tulajdonságokkal rendelkeznek, így mindenki megtalálja az igényeit kielégítő erősítőt. Az egyik legnépszerűbb Hertz digitális erősítő modellünk a HP 3001-es, amely 3600W teljesítményt biztosít mélysugárzónknak. Az erősítő kialakításakor a fejlesztők szigorú követelményeket állítottak fel a készülékkel kapcsolatban, ezért ügyeltek a nyomtatott áramkörök gondos megtervezésére, a felhasznált alkatrészek minőségére. A Hertz HP 3001-es digitális erősítő beállítások széles tárháza várja felhasználókat, számtalan hangrendszer kiváló alapja lehet, ez többek között a lánc üzemmód funkciónak köszönhető, amellyel akár két erősítőt is láncba köthetünk!

Ha szeretné autójában élvezni a valódi zenei akusztikát, válassza a Hertz digitális erősítőt, amelyet az Autóhificentrum kínálatában megtalálhat! További információkért keresse fel honlapunkat a www.autohificentrum.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-988-7032-es számon, vagy írjon e-mailt az ahcmuhely@gmail.com címre!