Milyen alkalmakhoz illik a rózsaszín-lila virágcsokor?

2017 jún 2. | Nőknek

A virágcsokrokat mindenki szereti, kiváló eszközt nyújtanak érzelmeink kifejezésére, ezért nem mindegy, hogy mikor, milyen összetételű csokrot készíttetünk. Amikor kiválasztjuk a csokor kompozícióját figyelnünk kell a virágok fajtájára, és színére is, utóbbi szimbolikus jelentéssel bír, így nem tanácsos kedvesünknek egy sárga rózsacsokrot ajándékozni, mert ez a szín elsősorban az irigységet jelképezi.

Napjainkban előszeretettel kombinálják a rózsaszín-lila színeket, ez az összeállítás a virágcsokrok esetében sem maradhat el. A rózsaszín a szépség és a romantika színe, árnyalatai szinte az összes színnel párosíthatók, virágok esetében ezt a színt nem kell mesterségesen előállítani. A lila a békét és a barátságot szimbolizálja, nem minden színnel harmonizál, mert már önmagában feltűnő látványt nyújt és egy másik, harsány színnel nagyon erős giccshatást érhetünk el. Rózsaszín-lila színpárosítású virágcsokorral esküvőkön is találkozhatunk, mégpedig a menyasszony kezében. Mindenki szeretne eltérni a megszokottól, így a hagyományos fehér menyasszonyi csokrot többször felváltja a rózsaszín-lila virágkompozíció.

Még javában tart a ballagási időszak, az általános iskolások most fejezik be nyolcadik osztályos tanulmányaikat, és lépnek be a középiskolák világába. A rózsaszín-lila csokor üde és fiatalos, egy kamasz évei végén járó lánynak kiváló ballagási ajándék! Ne csak ajándékozzuk a virágcsokrokat, hanem saját célra is készíttessünk lenyűgöző összeállításokat! Nyáron minden a színekről szól, egy rózsaszín-lila csokor az otthonunkban rendkívüli látványt nyújthat!

Ha saját részre, vagy ajándékként szeretne készíttetni rózsaszín-lila csokrot, az alapanyag selyemvirágból álljon! Az élő virággal ellentétben ezek a csokrok nem hervadnak el, örök darabok! Selyemcsokor készítésért keresse fel honlapunkat a www.selyemcsokor.com címen és tekintse meg korábbi referenciáinkat, merítsen belőlük ihletet! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-317-7878-as számon, vagy írjon e-mailt az eveartdesign@gmail.com címre!