Készíttessen emlékművet vagy emléktáblát tisztelete jeléül!

2017 máj 31. | Életmód

Egyedülálló módon szeretne megemlékezni egy Önhöz közel álló személyről? Tiszteletét különleges formában fejezné ki, de nem tudja, pontosan milyen eszközt választhatna ennek céljából? Nagyszerű ötlet lehet kiváló munkát végző kőfaragót megbíznia, aki speciális technikával, igényei szerint készít emléktáblát vagy emlékművet.

Rengeteg helyen találkozhatunk különféle emléktáblákkal és emlékművekkel. Mindegyikük közös jellemzője, hogy valamely közismert, a későbbi évek során is említésre méltó személyről szólnak. Intézmények falain, és más környezetben is elhelyezésre kerülnek. Amennyiben a mi életünkben is van olyan híres, tiszteletet érdemlő ember, akinek a nevével, és hozzá kapcsolódó írással ellátott emléktáblát, vagy egyedi emlékművet állítanánk ki, érdemes tapasztalt kőfaragót megbíznunk ennek elkészítésének feladatával. Egyéni stílusban, különféle kiegészítést választva, kisebb és nagyobb méretben is lehetőségünk van a megrendelésre.

Kifogástalan minőségű, egyedi tervezésű emléktáblák és emlékművek készítését vállaló Kőfaragó és Kőrestauráló Kft –nk készséggel áll rendelkezésére, bármilyen kérésével keres meg bennünket! Kőfaragó munkálatokkal hosszú évek óta foglalkozunk. Többféle stílusban, bármekkora méretben, és elképzelése szerinti díszítéssel gyártjuk megrendelt emléktábláját vagy emlékművét! Nagy gondot fordítunk a felhasznált anyagok minőségére, így kizárólag időtálló, megbízható termékekkel dolgozunk. Tájékozódjon kőfaragó tevékenységünkről, és egyéb szolgáltatásainkról weboldalunkat felkeresve a www.dorkft.gportal.hu –n!

Helyezzen el épülete falára különleges emléktáblát, vagy közelébe egyedi stílusú emlékművet! Vegye igénybe kőfaragó munkánkat, hogy teljes mértékben elégedett lehessen a végeredménnyel! Felmerülő kérdéseivel, észrevételeivel keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén! Hívjon minket a 06-20-9123031 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt a dorkft@gmail.com címünkre!