Egyszerű és gyors közlekedés mozgássérült lifttel

31 május 2017
 május 31, 2017
Egyszerű és gyors közlekedés mozgássérült lifttel
Kategória Életmód

Épülete akadálymentesítését tervezi, hiszen mozgássérültek is szeretnék azt igénybe venni? Gyors és korszerű megoldást szeretne, ami lehetővé teszi bárki számára a problémamentes közlekedést? A liftek egyedi változatát választva, mozgássérült lift kivitelezése mellett döntve sokak számára örömet okozhat, és megkönnyítheti az adott helyiségekhez való eljutást.

A közintézmények, és más hasonló építmények szinte kivétel nélkül többszintesek. Az egészséges fizikumú emberek számára egyszerű megoldást jelentenek a lépcsők, és a kisebb liftek a különböző magasságok eléréséhez, viszont nem szabad megfeledkeznünk a mozgássérültekről sem. Előfordulhat, hogy eddig nem helyeztünk elegendő hangsúlyt a megfelelő eszközök alkalmazására, viszont ha egyre nagyobb igény van rá, érdemes elgondolkodnunk a technológiai fejlesztésen. Kiváló találmányként szolgál a mozgássérült lift, ami biztosítja a több emelet magasra történő eljutást a betegek számára is. A lift üzemeltetése nem tartozik az elhanyagolható teendők sorába, így nélkülözhetetlen az odafigyelés, és az időközönkénti ellenőrzés. Legjobb, ha teljes körű szolgáltatást nyújtó cégre bízzuk, akik elképzelésünk szerint valósítják meg a lift beépítését.

Liftek, így a mozgássérült liftek tervezésével, beszerelésével, majd karbantartásával is foglalkozó Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft –nk készséggel áll rendelkezésére bármilyen típusú eszköz igénye esetén! Rövid időn belül vállaljuk a lift kivitelezését, és minden fontos információval ellátjuk a lift üzemeltetésével kapcsolatban. Tájékozódjon bővebben honlapunkon, a www.interlift.hu –n!

Könnyítse meg a mozgásszervi problémákkal küzdők életét mozgássérült lift kivitelezésével! Ennek üzembe helyezése, majd a lift üzemeltetése, és rendszeres karbantartása céljából keressen bennünket, hogy semmilyen nehézsége ne adódjon a későbbiekben sem! Hívja a 06-1-3344512 –es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk e-mailt az interlift@interlift.hu –ra!

Comments are closed.