Egyszerű és gyors közlekedés mozgássérült lifttel

2017 máj 31. | Életmód

Épülete akadálymentesítését tervezi, hiszen mozgássérültek is szeretnék azt igénybe venni? Gyors és korszerű megoldást szeretne, ami lehetővé teszi bárki számára a problémamentes közlekedést? A liftek egyedi változatát választva, mozgássérült lift kivitelezése mellett döntve sokak számára örömet okozhat, és megkönnyítheti az adott helyiségekhez való eljutást.

A közintézmények, és más hasonló építmények szinte kivétel nélkül többszintesek. Az egészséges fizikumú emberek számára egyszerű megoldást jelentenek a lépcsők, és a kisebb liftek a különböző magasságok eléréséhez, viszont nem szabad megfeledkeznünk a mozgássérültekről sem. Előfordulhat, hogy eddig nem helyeztünk elegendő hangsúlyt a megfelelő eszközök alkalmazására, viszont ha egyre nagyobb igény van rá, érdemes elgondolkodnunk a technológiai fejlesztésen. Kiváló találmányként szolgál a mozgássérült lift, ami biztosítja a több emelet magasra történő eljutást a betegek számára is. A lift üzemeltetése nem tartozik az elhanyagolható teendők sorába, így nélkülözhetetlen az odafigyelés, és az időközönkénti ellenőrzés. Legjobb, ha teljes körű szolgáltatást nyújtó cégre bízzuk, akik elképzelésünk szerint valósítják meg a lift beépítését.

Liftek, így a mozgássérült liftek tervezésével, beszerelésével, majd karbantartásával is foglalkozó Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft –nk készséggel áll rendelkezésére bármilyen típusú eszköz igénye esetén! Rövid időn belül vállaljuk a lift kivitelezését, és minden fontos információval ellátjuk a lift üzemeltetésével kapcsolatban. Tájékozódjon bővebben honlapunkon, a www.interlift.hu –n!

Könnyítse meg a mozgásszervi problémákkal küzdők életét mozgássérült lift kivitelezésével! Ennek üzembe helyezése, majd a lift üzemeltetése, és rendszeres karbantartása céljából keressen bennünket, hogy semmilyen nehézsége ne adódjon a későbbiekben sem! Hívja a 06-1-3344512 –es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk e-mailt az interlift@interlift.hu –ra!